Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήZEL Mallorca, η νέα συνεργασία του Rafael Nadal με τη Meliá Hotels International
Ξενοδοχεία

ZEL Mallorca, η νέα συνεργασία του Rafael Nadal με τη Meliá Hotels International

  • Zel's Owners

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από κοντά τα στοιχεία που κάνουν το ξενοδοχειακό concept ZEL να ξεχωρίζει, όπως το αίθριο και να εξερευνήσουν τα 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 21 είναι σουίτες και junior suites με προνομιακή θέα στη θάλασσα.

Με μία εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου ZEL Mallorca που άνοιξε στις 23 Ιουνίου, γιορτάζοντας τη νέα συνεργασία μεταξύ του Rafael Nadal και της Meliá Hotels International, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχειακού brand. Οι οικοδεσπότες υποδέχθηκαν περισσότερους από τριακόσιους καλεσμένους και απόλαυσαν μια μεσογειακή βραδιά, εμπνευσμένη από τις αξίες και την ταυτότητα της επωνυμίας ZEL.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο ZEL που ανοίγει τις πόρτες του, στη γνωστή παραλία Palmanova στο νησί της Μαγιόρκα. Με ακτή μήκους άνω των 1.000 μέτρων, η παραλία Palmanova διαθέτει λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά.

Οι DJ Paco Colombás και Jordi Ruz ζωντάνεψαν το πάρτι με τις μουσικές επιλογές τους, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν γαστρονομικές προτάσεις και κοκτέιλ με την υπογραφή του διάσημου brand Beso Beach που λειτουργεί στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Ο Rafael Nadal και ο Gabriel Escarrer υποδέχθηκαν προσωπικά τους καλεσμένους της βραδιάς των εγκαινίων.

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από κοντά τα στοιχεία που κάνουν το ξενοδοχειακό concept ZEL να ξεχωρίζει, όπως το αίθριο, η έννοια της υπαίθριας διαβίωσης, η εναρμόνισή του με το περιβάλλον και οι αντιθέσεις των χώρων που δημιουργήθηκαν για να αγκαλιάσουν την ιδέα της “γιορτής και της χαλάρωσης” (fiesta and siesta), που αποτελούν χαρακτηριστικά του μεσογειακού τρόπου ζωής. Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της απόλαυσης των υπαίθριων χώρων, με δωμάτια που διαμορφώνονται με χρώματα, υφές και σχήματα που παραπέμπουν στη φύση, προσφέροντας μια αίσθηση γαλήνης, ευεξίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Οι εσωτερικοί χώροι του ZEL Mallorca αποπνέουν έναν συνδυασμό επιρροών του μεσογειακού πολιτισμού, πέραν της Ισπανίας, από την Ιταλία και την Ελλάδα, σε αποχρώσεις της γης και της θάλασσας δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια. Το έργο ανακαίνισης και εσωτερικής διακόσμησης υλοποιήθηκε από το στούντιο ASAH, μια ομάδα αρχιτεκτόνων που διευθύνουν οι Álvaro και Adriana Sans.

Ως lobby, το αίθριο του ξενοδοχείου, διασυνδέει τους διάφορους χώρους. Κατά την είσοδο στον χώρο, το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι η έλλειψη της παραδοσιακής υποδοχής, καθώς το ZEL αντλεί έμπνευση από τη μεσογειακή φιλοσοφία του σπιτιού. Ως εκ τούτου, το αίθριο προσφέρει ένα concept store για exclusive αγορές από ισπανικά και διεθνή brands, ένα καφέ που προσφέρει Syra Coffee, καθώς και ένα lounge με μεσογειακά στοιχεία.

Η φιλοσοφία “phygital” είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα ξενοδοχεία ZEL, συνδυάζοντας τα φυσικά στοιχεία με την τεχνολογική καινοτομία που ενισχύουν την εμπειρία και την άνεση των επισκεπτών. Με τον τρόπο αυτό, αντί για μια συμβατική υποδοχή, οι επισκέπτες αντικρίζουν στο αίθριο ένα ψηφιακό κιόσκι, όπου μπορούν να λάβουν την κάρτα δωματίου τους σαρώνοντας ένα QR κωδικό με το κινητό τους τηλέφωνο, τον οποίο έχουν λάβει προηγουμένως κατά την ηλεκτρονική τους εγγραφή. Σε περίπτωση που δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία, μπορούν να εγγραφούν με το τηλέφωνό τους κατά την άφιξή τους, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα καλωσόρισμα με ποτό. Κατά την αναχώρησή τους, οι επισκέπτες λαμβάνουν μια ειδοποίηση για να ελέγξουν τα έξοδά τους, να τα επικυρώσουν και να πληρώσουν online, ή στο αίθριο σε περίπτωση που προτιμούν τη βοήθεια του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Η κεντρική πισίνα με φόντο τη Μεσόγειο προσέφερε στους παρευρισκόμενους το ιδανικό σκηνικό για την αναμενόμενη έναρξη του Beso Beach με τραπέζια στην άμμο, σχεδιασμένη από τους Angie L. Grijalbo και Rafa Viar, τους αρχιτέκτονες πίσω από την επιτυχία του brand.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα 165 δωμάτια, εκ των οποίων τα 21 είναι σουίτες και junior suites με θέα στη θάλασσα.

Ο Rafael Nadal και ο Gabriel Escarrer, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Meliá κατά την ομιλία τους για τη νέα συνεργασία, ανέφεραν ότι το ZEL δεν είναι απλά ένα ακόμη επιχειρηματικό εγχείρημα για αυτούς, αλλά τους συνέδεσε και σε προσωπικό επίπεδο, με το πρώτο τους ξενοδοχείο να αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία τους. Αφού έκοψαν την κορδέλα, που συμβολίζει την έναρξη μιας μακράς και επιτυχημένης ιστορίας, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την αφοσίωση των ανθρώπων που υλοποίησαν το έργο, καταφέρνοντας να το ολοκληρώσουν σε μόλις τέσσερις μήνες από την υπογραφή της συνεργασίας και κάλεσαν τους παρευρισκόμeνους να βιώσουν το πνεύμα του ZEL και να γίνουν “πρεσβευτές” του.

Ο Gabriel Escarrer δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ένα έργο με προκλήσεις και τόσο υψηλά πρότυπα όπως το brand ZEL πήρε σάρκα και οστά σε ένα ξενοδοχείο-στολίδι της Μεσογείου, στο ZEL Mallorca. Θεωρώ ότι θα είναι ορόσημο για το brand, ένα εμβληματικό ξενοδοχείο για το οποίο θα είμαστε υπερήφανοι. Αυτό το ξενοδοχείο αποτελεί ένα εξαιρετικό κόσμημα που γεννήθηκε από τον συνδυασμό της εμπειρίας μας στον κλάδο της φιλοξενίας και της εμπνευσμένης ηγεσίας ενός παγκόσμιου συμβόλου, όπως ο Rafael Nadal, και το πρώτο παράδειγμα συνεργασίας δύο ανθρώπων με κοινές οικογενειακές ρίζες και σταθερές αξίες”.

Με τη σειρά του, ο Rafael Nadal, αφού έκοψε την κορδέλα που επίσημα άνοιξε το ξενοδοχείο, επισήμανε ότι “η έναρξη του ZEL Mallorca είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα. Μετά τα αποτελέσματα που έχουμε δει, είμαι πιο βέβαιος από ποτέ ότι το ZEL θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό εγχείρημα που θα πρεσβεύει τις ισπανικές και μεσογειακές αξίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024