Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚαμία σχέση του Αμβράμοβιτς με το Chelsey Village
Διάψευση δημοσιευμάτων

Καμία σχέση του Αμβράμοβιτς με το Chelsey Village

“Παντελώς ψευδή“ χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου για ανάμειξη του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του λονδρέζικου ποδοσφαιρικού σωματείου `Chelsey`, κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς, στην ανέγερσησυγκροτήματος τουριστικών κατοικιών, ονόματι «Chelsey Village», […]

Παντελώς ψευδή χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου για ανάμειξη του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη του λονδρέζικου ποδοσφαιρικού σωματείου `Chelsey`, κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς, στην ανέγερση<...>συγκροτήματος τουριστικών κατοικιών, ονόματι «Chelsey Village», στην κατεχόμενη Κύπρο, ο εκπρόσωπος τύπου του, κ. John Mann.

Όπως τόνισε ο κ. Mann, “τα δημοσιεύματα αυτά είναι παντελώς ψευδή. Ούτε ο κ. Αμβράμοβιτς, ούτε ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Chelsey, αλλά ούτε οποιαδήποτε άλλη εταιρία που είναι με οποιοδήποτε τρόπο συνδεδεμένη μαζί τους, έχει οποιαδήποτε σχέση με το «Chelsey Village». Κανένα από τα πιο πάνω πρόσωπα εμπλέκεται σε οποιαδήποτε από τα έργα ή αναπτύξεις που κατονομάζονται στα εν λόγω δημοσιεύματα ή σε οποιεσδήποτε άλλες περιουσίες στην κατεχόμενη Κύπρο ή στην Τουρκία”.

“Πολύ συχνά” πρόσθεσε “βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανακριβείς ιστορίες στον Τύπο, αναφορικά με συμφέροντα του κ. Αμβράμοβιτς σε διάφορες επενδύσεις από μικρές περιουσίες μέχρι τεράστιους οικονομικούς οργανισμούς, ανά το παγκόσμιο. Στη μεγάλη πλειοψηφία των υποθέσεων, οι ιστορίες αυτές είναι χαλκευμένες και δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο σκοπό, αλλά μόνο δωρεάν δημοσιότητα για τα συγκεκριμένα έργα, εταιρίες, ή περιουσίες που συνδέονται με τις πηγές των συγκεκριμένων πληροφοριών”.

Κλείνοντας, ο κ. Mann σημείωσε ότι επιφυλάσσονται όλων των νόμιμων δικαιωμάτων τους αναφορικά με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εντολές για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και στοιχειοθέτηση των πληροφοριών στον τουρκικό τύπο, έδωσε χτες η υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ώστε να ακολουθήσουν οι απαραίτητες νομικές ή πολιτικές ενέργειες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024