Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜετατέθηκε η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για τις μαρίνες

Μετατέθηκε η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για τις μαρίνες

Για σήμερα, Δευτέρα, μετατέθηκε η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για την ιδιωτικοποίηση και την 40ετή εκμίσθωση των τριών μαρίνων της Αττικής, Αλίμου, Ζέας και Φλοίσβου. Η σχετική κατάθεση είχε προγραμματιστεί […]

Για σήμερα, Δευτέρα, μετατέθηκε η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών για την ιδιωτικοποίηση και την 40ετή εκμίσθωση των τριών μαρίνων της Αττικής<...>, Αλίμου, Ζέας και Φλοίσβου. Η σχετική κατάθεση είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Σημειώνεται ότι όσα από τα 14 σχήματα που έχουν ήδη επιλεγεί κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού, φθάσουν τελικά στην Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ<.>) τη Δευτέρα, θα πρέπει σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τύπου, να μπορούν να αποδείξουν, με κάποιο μέλος της κοινοπραξίας, την εμπειρία στη διαχείριση και τη λειτουργία των μαρινών, να έχουν ένα ολοκληρωμένο business plan ανάπτυξης των μαρινών, αλλά και ικανοποιητικό οικονομικό τίμημα για την ΕΤΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024