Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤέλος Αυγούστου επαναλαμβάνονται τα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο
Τελευταίες εργασίες στο σταθμό του Νομισματοκοπείου

Τέλος Αυγούστου επαναλαμβάνονται τα δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο, καθώς στα τέλη του μήνα παραδίδεται ο σταθμός του Νομισματοκοπείου, όπου πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς οι τελευταίες εργασίες…

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Μετρό προς το αεροδρόμιο, καθώς στα τέλη του μήνα παραδίδεται<...> ο σταθμός του Νομισματοκοπείου, όπου πραγματοποιούνται με πυρετώδεις ρυθμούς οι τελευταίες εργασίες. Όπως αναφέρει το in.gr, πιθανότερη ημερομηνία λειτουργίας του νέου σταθμού προβάλλει η 27η Αυγούστου. Στο σταθμό αυτό, θα εξυπηρετούνται καθημερινά 30.000 επιβάτες, ενώ θα λειτουργεί και χώρος στάθμευσης για 630 Ι.Χ.

Η λειτουργία του σταθμού στο Νομισματοκοπείο θα σημάνει και την επανεκκίνηση των δρομολογίων του μετρό από το σταθμό της Εθνικής Αμυνας για το Αεροδρόμιο, με την επαναλειτουργία των ενδιάμεσων σταθμών Χαλανδρίου και Δουκίσσης Πλακεντίας.

Παράλληλα, ολοκληρώνονται οι εργασίες και στις υπόλοιπες επεκτάσεις του μετρό, προς Ανθούπολη, Χαϊδάρι και Ελληνικό, που με την παράδοσή τους θα προσθέσουν ακόμη 250.000 επιβάτες σε αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν το μετρό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024