Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑριθμός ρεκόρ χρηστών Internet για εύρεση ταξιδιωτικών πληροφοριών

Αριθμός ρεκόρ χρηστών Internet για εύρεση ταξιδιωτικών πληροφοριών

Η ηλεκτρονική σελίδα της ABTA φαίνεται ότι κατάφερε να γίνει μία από τις βασικές πηγές πληροφοριών για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν και αναζητούν πληροφορίες για τον τόπο προορισμού τους. Μάλιστα προβλέπεται να προστεθούν και άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα στο μέλλον, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις των…

Η ηλεκτρονική σελίδα της ABTA φαίνεται ότι κατάφερε να γίνει μία από τις βασικές πηγές πληροφοριών για όσους σκοπεύουν<...> να ταξιδέψουν και αναζητούν πληροφορίες για τον τόπο προορισμού τους. Μάλιστα προβλέπεται να προστεθούν και άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα στο μέλλον, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις των χρηστών. Ο αριθμός των προορισμών, που μπορεί να αναζητήσει κανείς στο κόμβο της ABTA έχει διπλασιαστεί σε διάστημα μικρότερο από 6 εβδομάδες, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της σελίδας να βρουν πληροφορίες για όποιο μέρος επιθυμούν.

Αυτό καταδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε και ανέδειξε ότι έγιναν 76.000 αναζητήσεις τον Αύγουστο, συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της ιστοσελίδας των προηγούμενων μηνών.

Οι αλλαγές, που έγιναν, έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών, όταν ψάχνουν για ταξιδιωτικές πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης του Internet.

Ο κ. Graham Barnes της Abtech, που είναι υπεύθυνος για το τον κόμβο δήλωσε ότι “στο κόμβο υπάρχει πληθώρα πληροφοριών, ώστε οι καταναλωτές να ξέρουν ποιοι είναι μέλη της ABTA και να μπορούν να συνεργαστούν σωστά μαζί τους”, παρόλα αυτά σημειώνει ότι “δεν υπάρχει η αναμενόμενη κίνηση”. Ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι “πρέπει να αναγνωριστεί ότι το Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης αποτελούν την πρώτη πηγή πληροφοριών, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα ταξιδιωτικά νέα, κάνοντας παράλληλα πιο εύκολη την πρόσβαση στην δική μας ιστοσελίδα”.

Τονίζει, μάλιστα το γεγονός ότι “τελικώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές από την Αγγλία προτιμούν να κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της σελίδας της ABTA, αλλά αυτό πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα μέρη του κόσμου, ώστε όλο και περισσότερα άτομα να κάνουν τις κρατήσεις των διακοπών τους μέσω της ABTA”. Καταλήγοντας, ο κ. Graham Barnes τόνισε ότι “πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος οι απαιτήσεις των ηλεκτρονικών πελατών της ABTA, ώστε η σελίδα να καταφέρει να προσφέρει περισσότερα στους χρήστες της από ότι απλά πληροφορίες και να παίζει τον ρόλο του μεσάζοντα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024