Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑυξήθηκε ο αριθμός των επιβατών που αναχωρούν από τα Γερμανικά αεροδρόμια

Αυξήθηκε ο αριθμός των επιβατών που αναχωρούν από τα Γερμανικά αεροδρόμια

Σύμφωνα με στοιχεία του Ομοσπονδιακού Στατιστικού Γραφείου της Γερμανίας, ο συνολικός αριθμός των επιβατών, που αναχώρησαν από τα Γερμανικά αεροδρόμια για προορισμούς εσωτερικού ή εξωτερικού κατά την περίοδο Ιανουαρίου – […]

Σύμφωνα με στοιχεία του Ομοσπονδιακού Στατιστικού Γραφείου της Γερμανίας, ο συνολικός αριθμός των επιβατών, που αναχώρησαν από τα<…> Γερμανικά αεροδρόμια για προορισμούς εσωτερικού ή εξωτερικού κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2004 άγγιξε τα 36,4 εκατ., σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 8,8%, συγκρινόμενος με τον αντίστοιχο αριθμό της προηγούμενης χρονιάς.

Η κίνηση στις πτήσεις εσωτερικού εμφάνισε μείωση κατά 1,7%, ενώ η κίνηση στις πτήσεις εξωτερικού αυξήθηκε κατά 13,7% ή κατά 3,7 εκατ. επιβάτες, φτάνοντας τελικώς τα 26 εκατ. επιβάτες.

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2004, η κίνηση στους διεθνείς προορισμούς όλων των ηπείρων σχεδόν διπλασιάστηκε, με εξαίρεση τους προορισμούς στην Αυστραλία, που κατέγραψε αύξηση κατά 0,6%. Αναλυτικότερα στους προορισμούς της Ευρώπης αυξήθηκε η κίνηση των επιβατών κατά 11%, της Αφρικής κατά 29,4%, της Αμερικής κατά 15,3% και της Ασίας κατά 30,5%.

Όσον αφορά στην κίνηση των επιβατών από τα Γερμανικά αεροδρόμια για τους προορισμούς της Ασίας, πρέπει να τονιστεί ότι η παρούσα αύξηση της τάξης του 30,5%, όσο αξιοθαύμαστη και αν είναι δεν αρκεί για να καλύψει την μεγάλη μείωση, που είχε σημειωθεί την ίδια χρονική περίοδο πέρσι, εξαιτίας της έξαρσης του ιού της άτυπης πνευμονίας, ο οποίος είχε επηρεάσει αρνητικά προορισμούς, όπως αυτούς της Κίνας, του Χονγκ – Κονγκ, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024