Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧειμερινός αθλητισμός και spa στην Τσεχία
Διασκέδαση και χαλάρωση σε ισόποσες δόσεις

Χειμερινός αθλητισμός και spa στην Τσεχία

Τα spa και η λουτροθεραπεία έχουν μακρά παράδοση στην Τσεχική Δημοκρατία. Όσοι επιλέξουν τη χώρα για τις διακοπές τους μπορούν να συνδυάσουν τις δύο δραστηριότητες ώστε η διασκέδαση, η χαλάρωση […]

Τα spa και η λουτροθεραπεία έχουν μακρά παράδοση στην Τσεχική Δημοκρατία<...>. Όσοι επιλέξουν τη χώρα για τις διακοπές τους μπορούν να συνδυάσουν τις δύο δραστηριότητες ώστε η διασκέδαση, η χαλάρωση και ο ενθουσιασμός να φτάσει στο έπακρο.

Το Κέντρο Λουτροθεραπείας στο Priessnitz και το spa Karlova Studanka βρίσκονται στα όρη Jesenik. Εκεί λειτουργεί και το χειμερινό θέρετρο Praded-Ovcarna, το χιονοδρομικό κέντρο στο μεγαλύτερο υψόμετρο στην Τσεχική Δημοκρατία.

Τα πιο γνωστά spa της Τσεχικής Δημοκρατίας, το Karlovy Vary, Marianske Lazne και Frantiskovy Lazne βρίσκονται κοντά στα όρη Krusne. Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο σΆαυτά τα βουνά είναι το Klinovec. Τα spa Jachymov βρίσκονται στα ίδια βουνά.

Οι τουρίστες απολαμβάνουν τον συνδυασμό spa και βουνών στα όρη Krkonose. Σε μικρή απόσταση από τα Janske spa βρίσκεται το χειμερινό θέρετρο Cerna hora. Πρόκειται για ένα νέο θέρετρο που δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με τις περιοχές Janske Lazne, Cerny Dul και Svoboda nad Upou. Το χιονοδρομικό κέντρο στη Janske lazne διαθέτει τελεφερίκ οκτώ ατόμων και διαδρομές κατάβασης με το μεγαλύτερο μήκος στην Τσεχία.

Στα όρη Jizerska, οι επισκέπτες μπορούν να αφεθούν στα χέρια των ειδικών στα spa Libverda, που βρίσκονται 30 χλμ. από το Liberec. Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στα Όρη Jizerska είναι το Tanvaldsky Spicak.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024