Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΧρέωση 14 δολ. για την υποχρεωτική εξουσιοδότηση ESTA
Αρχές Ηνωμένων Πολιτειών

Χρέωση 14 δολ. για την υποχρεωτική εξουσιοδότηση ESTA

Πριν ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλοι οι ταξιδιώτες- πολίτες των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Παραίτησης από τη βίζα πρέπει να ζητήσουν και να τους χορηγηθεί την εξουσιοδότηση ESTA (Electronic […]

Πριν ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλοι οι ταξιδιώτες- πολίτες των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Παραίτησης από τη βίζα πρέπει<...> να ζητήσουν και να τους χορηγηθεί την εξουσιοδότηση ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Οι Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσαν την επιβολή μίας χρέωσης ύψους 14 δολ. ήδη από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 (ημεριμηνία αίτηση και όχι ημερομηνία ταξιδιού) για την εξουσιοδότηση ESTA η οποία έως τώρα δε χρεωνόταν. Η πληρωμή των 14 δολ. θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οι αρχές των Ηνωμένων Πωλιτείων απαγορεύουν στους ταξιδιώτες που δεν εφάρμοσαν την συγκεκριμένη οδηγία να ταξιδεύουν.

O μόνος επίσημος διαδικτυακός τόπος για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ESTA είναι : https://esta.cbp.dhs.gov.
Χρήσιμη πληροφορία: οι ταξιδιώτες θα πρέπει να προσέξουν ότι καταχώρησαν το σωστό αριθμό διαβατηρίου τους και τη χώρα έκδοσής του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024