Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔΗΣΥ: Απαιτείται 'τουριστική επίθεση' για το χειμερινό τουρισμό της Κύπρου
Κύπρος

ΔΗΣΥ: Απαιτείται 'τουριστική επίθεση' για το χειμερινό τουρισμό της Κύπρου

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Λευτέρης Χριστοφόρου δήλωσε πρόσφατα ότι ο κυπριακός τουρισμός θα μπορούσε να πάει ακόμη πολύ καλύτερα -άλλωστε αυτό καταδεικνύουν άλλες μεσογειακές χώρες που κατάφεραν άλματα όσον αφορά στην τουριστική κίνηση για τη φετινή χρονιά.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς και Αρχές πρέπει να προβούμε σε “τουριστική επίθεση” για το χειμερινό τουρισμό της Κύπρου για να καταστήσουμε και πάλι την τουριστική βιομηχανία το κλειδί της οικονομίας μας, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Λευτέρης Χριστοφόρου.

Σύμφωνα με το Inews.com.cy και σε δηλώσεις του στα γραφεία του ΔΗΣΥ, ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι ο τουρισμός αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί για την κυπριακή οικονομία, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ώρες, σημειώνοντας ότι τα φετινά αποτελέσματα για τον τουρισμό δεν μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους.

“Ο κυπριακός τουρισμός θα μπορούσε να πάει ακόμη πολύ καλύτερα, άλλωστε αυτό καταδεικνύουν άλλες μεσογειακές χώρες που κατάφεραν άλματα όσον αφορά στην τουριστική κίνηση για τη φετινή χρονιά, ο τουρισμός μας είχε και έχει τεράστιες δυνατότητες και κάτω από τις σημερινές συγκυρίες μπορούμε να φέρουμε δυνατά αποτελέσματα και πρωτόγνωρα ιδιαίτερα για τη φετινή περίοδο, φτάνει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα και ο τουρισμός θα είναι για όλη τη χρονιά και όχι για την καλοκαιρινή περίοδο”, σημείωσε ο κ. Χριστοφόρου.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ τόνισε ακόμη ότι είναι η ώρα να προβούμε σε “τουριστική επίθεση” για το χειμερινό τουρισμό της Κύπρου και ότι άμεσα απαιτείται να καταργηθεί ο οποιοσδήποτε περιορισμός υπάρχει στους αιθέρες και να υπάρξει πραγματική υλοποίηση της πολιτικής των ανοικτών αιθέρων, ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε τουρίστας από οποιαδήποτε χώρα και οποιοδήποτε σημείο να φτάνει στην Κύπρο χωρίς περιορισμούς.

“Εμείς ως ΔΗΣΥ σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τον τόπο και επειδή θεωρούμε ότι και το τελευταίο τουριστικό ευρώ είναι σημαντικό για την οικονομία του τόπου, θα συγκαλέσουμε ευρεία σύσκεψη όλων των τουριστικών φορέων και εμπλεκομένων για να αρχίσουμε μια νέα εποχή για τον τουρισμό μας, για να προβούμε σε αναδιάρθρωση του τουριστικού μας προϊόντος αλλά πολύ περισσότερο για να θέσουμε στρατηγικές βάσεις που θα μπορούν να υλοποιούνται και όχι όπως σήμερα που όλοι οι στρατηγικοί σχεδιασμοί για τον τουρισμό απέτυχαν να υλοποιήσουν τους στόχους τους“, κατέληξε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024