Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκτός προγράμματος η Αίγυπτος μέχρι νεωτέρας για την TUI
TOs

Εκτός προγράμματος η Αίγυπτος μέχρι νεωτέρας για την TUI

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδρομών του στην Αίγυπτο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, έπειτα από οδηγία του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Σε ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδρομών του στην Αίγυπτο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, προχώρησε η TUI. Το γερμανικό τμήμα του TUI Travel επισήμανε πως οι τουρίστες που ήδη βρίσκονται στην περιοχή θα συνεχίσουν τις διακοπές τους. Μάλιστα, η Γερμανία εξαίρεσε από την ταξιδιωτική οδηγία τις παραπάνω περιοχές, συστήνοντας ωστόσο αυξημένη προσοχή και καλώντας τους τουρίστες να αποφεύγουν το Κάιρο, το Λούξορ, το Ασουάν και το Δέλτα του Νείλου. Το ταξιδιωτικό γραφείο δήλωσε πως έχει αυτή τη στιγμή 6.000 τουρίστες στα θέρετρα της Ερυθράς, προσθέτοντας πως η κατάσταση εκεί παραμένει ήρεμη.

Ακόμη, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο, και η Ρωσία συμβούλευσε τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να σταματήσουν να πωλούν πακέτα με προορισμό την Αίγυπτο. Η ιταλική κυβέρνηση συνέστησε στους πολίτες της να μην μεταβαίνουν στην Αίγυπτο και ζήτησε από τους τουρίστες που βρίσκονται σε αιγυπτιακά θέρετρα να αποφεύγουν τις εκδρομές. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τους τοπικούς τουριστικούς πράκτορες τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, περίπου 19.000 Ιταλοί βρίσκονται στις αιγυπτιακές τουριστικές τοποθεσίες, 5.000 περισσότεροι απ’ό,τι την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα πάλι με την Ένωση Βρετανικών Γραφείων Ταξιδιών Abta, περίπου 40.000 Βρετανοί τουρίστες βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στα αιγυπτιακά θέρετρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024