Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕκλέχθηκε ο νέος προσωρινός πρόεδρος της ABTA μετά την απομάκρυνση του Harding

Εκλέχθηκε ο νέος προσωρινός πρόεδρος της ABTA μετά την απομάκρυνση του Harding

Τα μέλη της Ένωσης Βρετανικών Τουριστικών Πρακτόρων (Association of British Τravel Αgents – ABTA) ψήφισαν ως νέο πρόεδρο τους τον κ. Martin Wellings. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. John Harding, πρόεδρος της ABTA, Association of British Travel Agents οδηγήθηκε σε παραίτηση, μετά την ανακοίνωση ότι…

Τα μέλη της Ένωσης Βρετανικών Τουριστικών Πρακτόρων (Association of British Τravel Αgents – ABTA) ψήφισαν ως νέο πρόεδρο τους τον<...> κ. Martin Wellings. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. John Harding, πρόεδρος της ABTA, Association of British Travel Agents οδηγήθηκε σε παραίτηση, μετά την ανακοίνωση ότι η Travelscene, η εταιρία στην οποία ήταν διευθυντής πωλήσεων, σταμάτησε τις εμπορικές της δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, τα 18 μέλη της ABTA εξέλεξαν τον κ. Wellings στο δεύτερο γύρο εκλογών τους, ύστερα από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, στον οποίο κυριαρχούσαν ο κ. Wellings και ο κ. Steven Freudmann. Τα ακριβή αποτελέσματα, όμως δεν θα αποκαλυφθούν. Μάλιστα, στον πρώτο γύρο εκλογών η κ. Sandy MacPherson και ο κ. John Dellaway βγήκαν εκτός ανταγωνισμού.

Οι εκλογές διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα και μόλις χτες η ABTA ανακοίνωσε το νέο της πρόεδρο. Ο ρόλος του κ. Wellings ως προέδρου θα διαρκέσει ως και τις 20 Απριλίου της επόμενης χρονιάς. Μετά τις 20 Απριλίου σε διάστημα 7 ημερών θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την εκλογή του νέου προέδρου. Πρέπει να τονιστεί, όμως, το γεγονός ότι με τους κανονισμούς της ABTA ο τωρινός πρόεδρος δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα πάλι για την θέση του προέδρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024