Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΕνημερωτική εκδήλωση στην Αυστραλία για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αυστραλία για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα

Ενημερωτική εκδήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Έλληνα specialist τουριστικό πράκτορα Chat Tours…

Ενημερωτική εκδήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των τουριστικών επενδύσεων στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Σίδνεϋ<...>της Αυστραλίας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Έλληνα specialist τουριστικό πράκτορα Chat Tours, που εδρεύει στο Σίδνεϋ.

Μέσω της εκδήλωσης αυτής ο Ε.Ο.Τ. στο Σίδνεϋ προσπαθεί, να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην μεταολυμπιακή Ελλάδα, ώστε να συνεχιστεί η καλή τουριστική ροή από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία προς την χώρα μας.

Ο Διευθυντής του Ε.Ο.Τ. Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κ. Γιώργος Σπηλιώτης, ανέφερε ότι “στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχουν υλοποιηθεί μεγάλες επενδύσεις, όπως πολυτελή ξενοδοχεία ή γήπεδα γκολφ, ενώ σημαντικά βελτιωμένες είναι στο σύνολο τους και οι υποδομές”. “Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να επισκεφτούν τώρα την Ελλάδα, καθώς υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, ενώ υπάρχουν περισσότερα από 2.000 νησιά” πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι το Chat Tours είναι ένας από τους κορυφαίους πράκτορες της Αυστραλίας, που ειδικεύεται στα τουριστικά προϊόντα της Ελλάδας και της Ανατολικής Μεσογείου, κανονίζοντας ταξιδιωτικές αποδράσεις κάθε χρόνο για περισσότερα από 9.000 άτομα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024