Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝα συνεχίζει τα ταξίδια στην Αίγυπτο συμβουλεύει τη διεθνή κοινότητα το WTTC

Να συνεχίζει τα ταξίδια στην Αίγυπτο συμβουλεύει τη διεθνή κοινότητα το WTTC

Να συνεχίσει τα ταξίδια στην Αίγυπτο, αψηφώντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις, συμβουλεύει τη διεθνή κοινότητα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού – World Travel & Tourism Council (WTTC), καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του, εκφράζοντας τη λύπη του για τα γεγονότα αυτά, όπως και τα συλλυπητήρια του στα θύματα των επιθέσεων…

Να συνεχίσει τα ταξίδια στην Αίγυπτο, αψηφώντας τις τρομοκρατικές επιθέσεις, συμβουλεύει τη διεθνή κοινότητα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδίων και Τουρισμού – World Travel & Tourism Council (WTTC),<...>καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση του, εκφράζοντας τη λύπη του για τα γεγονότα αυτά, όπως και τα συλλυπητήρια του στα θύματα των επιθέσεων, ο τουρισμός και τα ταξίδια μπορούν να υπερνικήσουν την τρομοκρατία, που απώτερο στόχο έχει να προκαλέσει καταστροφές και χαοτικές συνθήκες, μειώνοντας κατά αυτό τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας των ταξιδιωτών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του WTTC, κ. Jean-Claude Baumgarten, ανέφερε: “Παρόλο που οι βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις των επιθέσεων θα είναι φανερές στον τουρισμό της Αιγύπτου, ωστόσο μακροπρόθεσμα οι προοπτικές για τον τουρισμό της χώρας παραμένουν θετικές. Η Αίγυπτος έχει μια πολύ καλή ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, συνεισφέροντας κατά 15% στο συνολικό ΑΕΠ και προσφέροντας περισσότερες από 2 εκατ. θέσεις εργασίας. Είμαστε πεπεισμένοι πως, όπως συνέβη και έπειτα από τις επιθέσεις στο θέρετρο Sharm-el-Sheikh, έτσι και τώρα η κυβέρνηση της χώρας θα λάβει δραστικά μέτρα, ώστε να ενισχύσει την συνεχιζόμενη ανάπτυξη της βιομηχανίας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024