Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέος Διευθύνων Σύμβουλος από τον Αύγουστο στην ABTA

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος από τον Αύγουστο στην ABTA

Την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Μεγάλης Βρετανίας, (Association of British Travel Agents – ABTA)θα κατέχει από τα τέλη Αυγούστου ο κ. Mark Tanzer, σύμφωνα με […]

Την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Μεγάλης Βρετανίας, (Association of British Travel Agents – ABTA)<...>θα κατέχει από τα τέλη Αυγούστου ο κ. Mark Tanzer, σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ABTA.

Ο κ. Tanzer, ηλικίας 44 χρονών, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Cambridge, κάτοχος MBA του Πανεπιστημίου Harvard, μιλάει τρεις ξένες γλώσσες (Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά) και από το 1997 εργαζόταν ως Γενικός Διευθυντής στο τμήμα `Change and Reform at the Immigration and Nationality Directorate` και ως Διευθυντής στο τμήμα `Corporate Development` της Centrica plc.

Σχετικά, ο κ. Tanzer δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την ένταξη του στην ABTA και μάλιστα “σε μια εποχή αλλαγών”, όπως τόνισε. Χαρακτηριστικά ανέφερε “είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ABTA την δεδομένη χρονική στιγμή, που είναι ιδιαίτερα σημαντική στην ιστορία της. Η αλλαγή είναι σημαντικός παράγοντας για την βιωσιμότητα και την εξέλιξη κάθε οργανισμού και ένας οργανισμός για να είναι αποτελεσματικός πρέπει να προβλέπει το μέλλον της βιομηχανίας και τις ανάγκες των μελών του”.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ABTA, κ. Martin Wellings, καλωσορίζοντας τον κ. Tanzer, ανέφερε ότι “όταν ο Ian Reynolds εντάχθηκε στην ABTA το 1994 μας μετέφερε πολλές προσωπικές εμπειρίες του από τα ταξίδια, που είχε πραγματοποιήσει στο εξωτερικό, εμπειρίες από τις οποίες ωφεληθήκαμε όλοι πολύ. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση του κ. Mark Tanzer, του οποίου οι γνώσεις και οι εμπειρίες θα ωφελήσουν τόσο την ABTA, όσο και τα μέλη της”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024