Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟ Tibel Rifai νέος γενικός γραμματέας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού
UNWTO

Ο Tibel Rifai νέος γενικός γραμματέας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΣΤΑΝΑ: Η 18η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, UNWTO, που γίνεται από τις 5-8 Οκτωβρίου στην Αστανά, την πρωτεύουσα του Καζακστάν, εξέλεξε νέο γενικό γραμματέα του Οργανισμού τον…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΑΣΤΑΝΑ: Η 18η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, UNWTO, που γίνεται από τις 5-8 Οκτωβρίου στην Αστανά,<...> την πρωτεύουσα του Καζακστάν, εξέλεξε νέο γενικό γραμματέα του Οργανισμού τον κ. Tibel Rifai. Η θητεία του θα ξεκινήσει επίσημα τον Ιανουάριο του 2010.

Ο κ. Rifai δεν είναι άγνωστος στον ΠΟΤ, αφού ήδη εκτελεί χρέη γενικού γραμματέα από το Μάρτιο του 2009, όπου και παραιτήθηκε ο πρώην γενικός γραμματέας κ. Francesco Frangialli. Επίσης, ήταν αναπληρωτής γενικός γραμματέας από το 2006, και έχει χρηματίσει υπουργός Τουρισμού της Ιορδανίας. Είναι ο πέμπτος γενικός γραμματέας του ΠΟΤ, και ο πρώτος άραβας σε αυτή τη θέση, αφού είναι Ιορδανός.

Ο γενικός γραμματέας τόνισε στην ομιλία του ότι “ανάμεσα στο οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή, υπάρχουν και τα μακροχρόνια θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση της φτώχιας και στις κλιματολογικές μεταβολές. Ο ΠΟΤ θα επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις”. Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού και ενδυνάμωση του στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων, ο κ. Rifai τόνισε ότι ο ΠΟΤ θα συνεχίσει την συνεργασία του και την ενσωμάτωση του στις διαδικασίες των Ηνωμένων Εθνών. Τέλος, ανέφερε ότι στόχος του είναι να βρεθούν νέα σχήματα χρηματοδοτήσεων, ενώ θα εισαγάγει νές πρακτικές και διαδικασίες στην λειτουργία του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024