Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΌχι σε δρομολόγια της Singapore Airlines από Αυστραλία σε Η.Π.Α.

Όχι σε δρομολόγια της Singapore Airlines από Αυστραλία σε Η.Π.Α.

Το αίτημα της Singapore Airlines να πραγματοποιήσει δρομολόγια από την Αυστραλία στις Η.Π.Α. απέρριψε η Αυστραλία, προστατεύοντας κατά αυτό τοντρόπο την Qantas Airways, που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Σχετικά ο […]

Το αίτημα της Singapore Airlines να πραγματοποιήσει δρομολόγια από την Αυστραλία στις Η.Π.Α. απέρριψε η Αυστραλία, προστατεύοντας κατά αυτό τον<...>τρόπο την Qantas Airways, που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Σχετικά ο Υπουργός Μεταφορών της Αυστραλίας, κ. Warren Truss, ανέφερε ότι “οι δύο αεροπορικές εταιρίες θα πρέπει να σκεφθούν μια συγχώνευση, καθώς όπως συμπλήρωσε “οι συγχωνεύσεις μεταξύ μεγάλων παικτών της διεθνούς αεροπορικής αγοράς είναι αναπόφευκτες”. “Η Qantas και η Singapore Airlines θα πρέπει να σκεφτούν το στρατηγικό πλεονέκτημα από μια τέτοια συμμαχία στην περιφέρειά μας” κατέληξε ο κ. Truss, μιλώντας χτες στους δημοσιογράφους στην Καμπέρα.

Η απόφαση αυτή αποτελεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Ναυτεμπορική`, μια νίκη για τον ανώτατο εκτελεστικό διευθυντή της Qantas, κ. Geoff Dixon, ο οποίος πίεσε κατά της έγκρισης της δεύτερης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας στον κόσμο, Singapore Airlines, από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας, να κάνει δρομολόγια από την Αυστραλία στις Η.Π.Α..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024