Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Πόλεις της Τσεχικής Δημοκρατίας τώρα στα Ελληνικά
Νέο φυλλάδιο του Τσεχικού Οργανισμού Τουρισμού

Οι Πόλεις της Τσεχικής Δημοκρατίας τώρα στα Ελληνικά

Η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα μετέφρασε στην ελληνική γλώσσα ακόμα ένα φυλλάδιο του Τσεχικού Οργανισμού Τουρισμού, με θέμα “Οι Πόλεις της Τσεχικής Δημοκρατίας”, όπου παρουσιάζονται πόλεις και κωμοπόλεις […]

Η Πρεσβεία της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα μετέφρασε στην ελληνική γλώσσα ακόμα ένα φυλλάδιο<...> του Τσεχικού Οργανισμού Τουρισμού, με θέμα “Οι Πόλεις της Τσεχικής Δημοκρατίας”, όπου παρουσιάζονται πόλεις και κωμοπόλεις της χώρας που αξίζουν το χρόνο για επίσκεψη.

Η Τσεχική Δημοκρατία είναι περήφανη για μία ιστορία χιλιάδων ετών και η Βοημία, Μοραβία και η Σιλεσία, τα τρία ιστορικά κρατίδια που αποτελούν σήμερα την Τσεχική Δημοκρατία, καυχιούνται για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά τους. Ένα γνήσιο “στολίδι” μεταξύ των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων, η Πράγα, η πρωτεύουσα της χώρας – ένα ιστορικό κέντρο που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μολδάβα – θεωρείται από πολλούς μία από τις πιο όμορφες πόλεις παγκοσμίως. Το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας, η Πράγα, δεν είναι απλά ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός της Τσεχικής Δημοκρατίας.

Αυτό το φυλλάδιο παρουσιάζει κάποιες τσεχικές πόλεις και κωμοπόλεις που αξίζουν μια επίσκεψη. Πρόκειται για μία σύντομη και όχι εξαντλητική περιγραφή χωρίς ανούσιες λίστες με ιστορικά μνημεία. Ωστόσο, ελπίζουμε να αποτελέσουμε έμπνευση για ένα διαφορετικό ταξίδι, όπου θα ανακαλύψετε την μαγεία τους. Τις πληροφορίες θα τις βρείτε στο κόμβο της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024