Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟμαλά κυλά η ζωή στην Τυνησία που υποδέχεται ξανά τουρίστες
Οργανισμός Τουρισμού της Τυνησίας στην Ελλάδα

Ομαλά κυλά η ζωή στην Τυνησία που υποδέχεται ξανά τουρίστες

Η λαϊκή εξέγερση που έγινε τις τελευταίες ημέρες στην Τυνησία είχε μια αίσια έκβαση και αποτέλεσε μια αξιόλογη επιτυχία όσον αφορά στη ριζική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Ήταν […]

Η λαϊκή εξέγερση που έγινε τις τελευταίες ημέρες στην Τυνησία είχε μια αίσια έκβαση και αποτέλεσε μια αξιόλογη επιτυχία όσον αφορά στη ριζική αλλαγή του πολιτικού<...> σκηνικού της χώρας.

Ήταν μια λαϊκή γενικευμένη αντίδραση που εξελίχθηκε με πατριωτική συνείδηση και πολιτισμένο τρόπο, πέτυχε δε τον στόχο της με την πτώση του καθεστώτος του προέδρου Μπεν Αλί. Από χθες Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011, η ζωή στην Τυνησία έχει γυρίσει στους κανονικούς της ρυθμούς. Η εκπαίδευση, ο τουρισμός και όλες οι άλλες δραστηριότητες και υπηρεσίες διεξάγονται κανονικότατα.

Τα πρώτα γκρούπ των τουριστών έφτασαν, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στην Τυνησία. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Τυνησίας στην Ελλάδα ζητά από τους Έλληνες ταξιδιώτες να ξεκινήσουν ξανά τα ταξίδια τους προς τη χώρα, συμβάλλοντας έτσι στην κανονική επαναφορά της τουριστικής κίνησης και την αλληλεγγύη στον Τυνησιακό λαό.

Σε ανακοίνωση του ο διευθυντής του Οργανισμού Τουρισμού της Τυνησίας στην Ελλάδα κ. Μωχαμέτ Μπασάρ δήλωσε ότι «επιβεβαιώνω ότι η Τυνησία παραμένει ένας ασφαλής και φιλόξενος προορισμός. Από σήμερα όλες οι φήμες και ειδήσεις περί αναταραχών και ανασφάλειας στην Τυνησία δεν είναι αληθείς και αν κυκλοφορήσουν θα είναι αποκλειστικά για ανταγωνιστικές σκοπιμότητες».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024