Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠαραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής της ABTA

Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής της ABTA

Την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε από την γενική διεύθυνση της ABTA, Association of British Travel Agents, ο Ian Reynolds, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά την οποία ο πρώην πρόεδρος […]

Την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε από την γενική διεύθυνση της ABTA, Association of British Travel Agents, ο Ian Reynolds, μετά<...> από μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά την οποία ο πρώην πρόεδρος κ. κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση 1 εκατ. λιρών Αγγλίας. Ο Nardi θα αντιμετωπίσει το δικαστήριο στις 11 Φεβρουαρίου.

Επίσης, ο κ. Reynolds αντιμετώπισε και την σφοδρή κριτική για την αποτυχία που είχε η ετήσια συνάντηση της ABTA στην Φλόριντα των ΗΠΑ όπου η συμμετοχή των Βρετανών τουριστικών πρακτόρων ήταν πολύ μικρή. Υπενθυμίζουμε ότι η αντίστοιχη συνάντηση του 2000 ήταν στην Κω και είχε στεφθεί με μεγάλη επιτυχία.

Ο Reynolds θα αποχωρήσει από την ABTA τον Σεπτέμβριο, μια χρονική στιγμή κατά την οποία η Ένωση θα επιχειρήσει στενότερες σχέσεις με την Ομοσπονδία των Tour Operators.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024