Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠράσινο φως για πτήσεις προς Κίνα άναψε στην Delta το υπουργείο Μεταφορών

Πράσινο φως για πτήσεις προς Κίνα άναψε στην Delta το υπουργείο Μεταφορών

Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, από τις 30 Μαρτίου 2008 η Delta Air Lines αποκτά το δικαίωμα να προσθέσει απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν […]

Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ, από τις 30 Μαρτίου 2008 η Delta Air Lines αποκτά το δικαίωμα να προσθέσει απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν τον μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο<...>στην Ατλάντα με τη Σανγκάη της Κίνας (επίκειται έγκριση από την ξένη κυβέρνηση).

“Επικροτούμε τον Γραμματέα Peters και το Υπουργείο Μεταφορών για το γεγονός ότι αναγνώρισαν ότι τα απευθείας δρομολόγια της Delta μεταξύ Ατλάντα και Σαγκάης θα είναι περισσότερο ωφέλιμα για τους πελάτες της εταιρίας από οποιαδήποτε άλλη ανταγωνιστική πρόταση που αφορά την διαδρομή αυτή”, δήλωσε ο κ. Richard Anderson, Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής (Chief Executive Officer) της Delta. “Οι νέες πτήσεις της Delta προς την Κίνα θα συμπληρώσουν το επί του παρόντος σημαντικό κενό στο αεροπορικό ταξίδι, παρέχοντας στους 65 εκατομμύρια κατοίκους της Νοτιοανατολικής περιφέρειας την απευθείας πρόσβαση στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομία του κόσμου”.

Σχεδόν 70.000 άτομα υποστήριξαν την αίτηση-πρόταση της Delta να εξυπηρετεί τη Σαγκάη από την Ατλάντα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 80 κρατικών, ομοσπονδιακών υπαλλήλων και υπαλλήλων των τοπικών αρχών, καθώς και περισσότερων από 80 εταιριών, αεροδρομίων, επιχειρήσεων, τουριστικών και επαγγελματικών οργανισμών.

Η Delta σχεδιάζει να προσφέρει καθημερινά απευθείας δρομολόγια μεταξύ Ατλάντα και Κίνας, χρησιμοποιώντας τη ναυαρχίδα της, το αεροσκάφος Boeing 777 σε διαμόρφωση δύο θέσεων, παρουσιάζοντας την BusinessElite, τη βραβευμένη υπηρεσία business class της Delta. Επιπλέον, η Delta σχεδιάζει να παρουσιάσει πλήρως οριζόντια καθίσματα στο στόλο των Boeing 777, αρχής γενομένης από το 2008, με νέο, ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, που θα προσφέρει κατόπιν ζήτησης, ψηφιακό βίντεο και μουσική σε κάθε κάθισμα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024