Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε ατύχημα οφείλεται η μεγάλη φωτιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο The Address Downtown του Ντουμπάι
Προορισμοί

Σε ατύχημα οφείλεται η μεγάλη φωτιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο The Address Downtown του Ντουμπάι

Δεκαέξι άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που τύλιξε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Address Downtown στο Ντουμπάι, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Στο Ντουμπάι, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων The Address Downtown, που βρίσκεται σε έναν ουρανοξύστη 63 ορόφων, σε κοντινή απόσταση από τον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, το Burj Khalifa, τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι, μεταξύ αυτών πολλοί τουρίστες, είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για να υποδεχθούν το νέο έτος.

Όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ, 16 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που τύλιξε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Address Downtown στο Ντουμπάι, το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, ωστόσο, όπως μεταδίδει η “Wall Street Journal“, ο αστυνομικός διευθυντής του Ντουμπάι δήλωσε πως οι Αρχές υποθέτουν ότι προκλήθηκε από ατύχημα και δεν υποπτεύονται εγκληματική δραστηριότητα.

Η φωτιά, που ξέσπασε περίπου δυόμισι ώρες πριν την αλλαγή του έτους, είχε τεθεί υπό σχεδόν πλήρη έλεγχο πριν τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον 20ό από τους 63 ορόφους του ουρανοξύστη και γρήγορα εξαπλώθηκε σε μεγάλο μέρος της πρόσοψης του κτηρίου.

Σύμφωνα με το BBC, οι φλόγες δεν εξαπλώθηκαν σε εσωτερικούς χώρους, ενώ οι τοπικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι όλοι οι ένοικοι πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το χώρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024