Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣερβία: Συντόμευση των διαδικασιών για βίζα αλλά λιγότεροι τουρίστες για Ελλάδα

Σερβία: Συντόμευση των διαδικασιών για βίζα αλλά λιγότεροι τουρίστες για Ελλάδα

Βελτιώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση βίζας από την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι αλλά μειώθηκαν οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιοι τουρίστες σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Balkan του Βελιγραδίου…

Βελτιώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση βίζας από την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι αλλά μειώθηκαν<...> οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιοι τουρίστες σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Balkan του Βελιγραδίου.

Η εφημερίδα με τίτλο “Βίζα λόγω επίσκεψης σε συγγενείς, λόγω μαθημάτων ξένης γλώσσας και τουρισμού” δημοσιεύει ρεπορτάζ στο οποίο σημειώνεται ότι “φέτος οι ουρές μπροστά στις Πρεσβείες των χωρών της συνθήκης Σένγκεν είναι μικρότερες από πέρυσι” και παραθέτει δηλώσεις του Διευθυντή του Ελληνικού Γραφείου Τύπου στη Σερβική πρωτεύουσα.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων: “Ο Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι Χρίστος Ορφανίδης δήλωσε στο πρακτορείο ΜΠΕΤΑ ότι “το ενδιαφέρον των πολιτών της Σερβίας – Μαυροβουνίου για την απόκτηση βίζας είναι μικρότερο από πέρυσι. Εν τούτοις αναμονή υπάρχει, αφού καθημερινώς γίνονται δεκτές 500-600 αιτήσεις για βίζα.

Ασχέτως του ωραρίου της Πρεσβείας, όλοι όσοι περιμένουν στην ουρά παραδίδουν τα δικαιολογητικά τους την ίδια ημέρα. Οι ομαδικές βίζες, μέσω τουριστικού πρακτορείου, εκδίδονται πιο γρήγορα, ενώ για τις ατομικές ο χρόνος αναμονής είναι περίπου 7 ημέρες”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024