Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Κίνα εφαρμόζει μέτρα για να διευκολύνει την είσοδο ξένων υπηκόων
Διευκόλυνση βίζας

Η Κίνα εφαρμόζει μέτρα για να διευκολύνει την είσοδο ξένων υπηκόων

Η Κίνα εισάγει μέτρα για ευκολότερη είσοδο ξένων υπηκόων για επιχειρήσεις, εκπαίδευση, και τουρισμό, περιλαμβάνοντας χαλάρωση θεωρήσεων και πολλαπλών εισόδων βίζες.

Η Κίνα έχει εφαρμόσει αποτελεσματικά ένα σύνολο μέτρων για να διευκολύνει την είσοδο ξένων υπηκόων στην χώρα για επιχειρήσεις, εκπαίδευση και τουρισμό, ανακοίνωσε η Εθνική Διοίκηση Μετανάστευσης (NIA), σύμφωνα με το Siklroadgreek.

Τα νέα μέτρα, που ισχύουν από την Πέμπτη, περιλαμβάνουν χαλάρωση των απαιτήσεων για αίτηση θεώρησης λιμενικού και πρόσβαση σε υπηρεσίες επέκτασης, αντικατάστασης και έκδοσης βίζας στα τοπικά τμήματα μετανάστευσης για ξένους υπηκόους που έρχονται ή διαμένουν στην Κίνα για μη διπλωματικούς και μη επίσημους σκοπούς, όπως όπως εμπορική συνεργασία, ανταλλαγές, επενδύσεις, επιχειρηματικότητα, επισκέψεις συγγενών και προσωπικά θέματα.

Οι ξένοι υπήκοοι απολαμβάνουν 24ωρη απευθείας διέλευση χωρίς να υποβάλλονται σε διαδικασίες συνοριακού ελέγχου σε εννέα μεγάλα αεροδρόμια πόλεων, όπως το Πεκίνο, η Σαγκάη, η Χανγκζού, η Σιαμέν και η Γκουανγκζού.

Επιπλέον, διατίθενται βίζες πολλαπλών εισόδων για αλλοδαπούς που έχουν ανάγκη και η απαίτηση αίτησης για έγγραφα θεώρησης έχει εξορθολογιστεί για αλλοδαπούς που διαμένουν στην Κίνα, σύμφωνα με τη NIA.

Η NIA έχει δεσμευτεί να προωθεί συνεχώς τις μεταρρυθμίσεις και την καινοτομία στις υπηρεσίες και τις πολιτικές διαχείρισης της μετανάστευσης, να βελτιώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον και να συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου προτύπου ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024