Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτα χέρια της αστυνομίας σπείρα που πλαστογραφούσε βίζες για τις Η.Π.Α. και Σένγκεν

Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα που πλαστογραφούσε βίζες για τις Η.Π.Α. και Σένγκεν

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας βρίσκονται από την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, μέλη σπείρας, που πλαστογραφούσαν βίζες για τις Η.Π.Α.και για χώρες Σένγκεν. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, μεταξύ των μελών, ήταν […]

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας βρίσκονται από την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2005, μέλη σπείρας, που πλαστογραφούσαν βίζες για τις Η.Π.Α.<...>και για χώρες Σένγκεν. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, μεταξύ των μελών, ήταν και ανώτατοι αξιωματούχοι της αστυνομίας, όπως και άντρες της ασφάλειας του διεθνούς αεροδρομίου των Τιράνων. Συνολικά, την Παρασκευή συνελήφθησαν 10 άτομα, εκ των οποίων οι 7 ήταν αστυνομικοί.

Όπως αποκάλυψε η αστυνομία της Αλβανίας, η βάση της σπείρας ήταν τα Τίρανα, όπου σε ένα διαμέρισμα βρέθηκαν μηχανήματα πλαστογράφησης τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο, οι αρχές εκτιμούν πως η δράση του δικτύου είχε επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της χώρας, όπως τους Αγίους Σαράντα, την Κορυτσά και το Αργυρόκαστρο, όπου έχουν στρέψει οι αστυνομικοί τις έρευνες τους τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να ανακαλύψουν και τα άλλα μέλη της σπείρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024