Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίACTA: Ο Κυπριακός τουρισμός επί τάπητος
Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου

ACTA: Ο Κυπριακός τουρισμός επί τάπητος

Η ανταγωνιστικότητα, η γήρανση του τουριστικού προϊόντος, η έλλειψη ταυτότητας, η αύξηση του κόστους διαχείρισης και η αδυναμία να ολοκληρωθούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα, είναι μερικά από τα σοβαρά προβλήματα του […]

Η ανταγωνιστικότητα, η γήρανση του τουριστικού προϊόντος, η έλλειψη ταυτότητας, η αύξηση του κόστους διαχείρισης και η αδυναμία να ολοκληρωθούν μεγάλα αναπτυξιακά έργα, είναι μερικά από τα σοβαρά προβλήματα του τουρισμού<...>που θα τεθούν επί τάπητος στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007, στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας.

Στη συνέλευση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. Πάνος Εγγλέζος, και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κ. Μάνθος Μαυρομμάτης. Ο Πρόεδρος του ACTA, κ. `Ακης Κελεπέσιης, στην ομιλία του θα αναφερθεί στα επιτεύγματα, τη δράση και το όραμα του Συνδέσμου, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 53 χρόνια ζωής και γόνιμης δράσης. Θα αναφερθεί επίσης μεταξύ άλλων στα παρακάτω θέματα:

  • Στη Διεθνή παρουσία του Συνδέσμου με έμφαση στην ανάληψη της Προεδρίας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Εθνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ECTAA).
  • Θα γίνει αναφορά για το τι δέον γενέσθαι για να επανέλθει ο τουρισμός σε σταθερά ανοδική πορεία.
  • Στα προβλήματα που δημιουργούνται σχετικά με την διοχέτευση τουρισμού στα κατεχόμενα και θα ζητήσει να καθοριστεί από τα αρμόδια κρατικά όργανα η πολιτική που πρέπει να ακολουθείται.
  • Στο θέμα των νέων αεροδρομίων και στην επιβολή νέων αεροπορικών τελών, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα πλήξουν την ήδη τρωθείσα ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος.
  • Στη πλήρη στήριξη των Κυπριακών Αερογραμμών, του εθνικού μας αερομεταφορέα και
  • Στη σημαντική αύξηση των ταξιδίων που πραγματοποιούν οι Κύπριοι στο εξωτερικό κυρίως για διακοπές.


Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα τιμηθούν οι Κυπριακές Αερογραμμές για την συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση τους, οι Βρετανικές Αερογραμμές για τα 75 χρόνια συνεχούς παρουσίας τους στην Κύπρο, ο κ. Χρίστος Κυριακίδης, τέως Γενικός Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών και ο κ. Γιαννάκης Αρχοντίδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Amathus Public Ltd.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024