Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί`Αγνοια της υπουργού για τους λόγους μεταφοράς του συνεδρίου της ABTA

`Αγνοια της υπουργού για τους λόγους μεταφοράς του συνεδρίου της ABTA

“`Aγνοια” δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά για τους λόγους που οδήγησαν την ΑΒΤΑ στη μετάθεση του ετήσιου συνεδρίου της από την Αθήνα στη Marbella της Ισπανίας, σε σχετική ερώτηση του TravelDailyNews

“`Aγνοια” δήλωσε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά για τους λόγους που οδήγησαν την ΑΒΤΑ<...>στη μετάθεση του ετήσιου συνεδρίου της από την Αθήνα στη Marbella της Ισπανίας, σε σχετική ερώτηση του TravelDailyNews, στο πλαίσιο χτεσινής συνέντευξης τύπου. “Δεν γνωρίζω τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη. Εμείς είμαστε απόλυτα συνεπείς απέναντι σε ότι είχαμε δεσμευτεί”, ανάφερε στην απάντησή της η υπουργός, ενώ κληθείσα να σχολιάσει δηλώσεις του επικεφαλή της ABTA για τη διοργάνωση των ετήσιων συνεδρίων της, κ. Keith Betton, στο TravelDailyNews, όπου χαρακτήριζε προβληματική την επικοινωνία με την ελληνική πλευρά ανάφερε: “…οι δηλώσεις αυτές δεν ευσταθούν”.

Αναφορικά με το Athens CVB δήλωσε ότι θα επαναλειτουργήσει σε συνεργασία με το δήμο της Αθήνας και θα χρηματοδοτηθεί και από το υπουργείο. Πρόσθεσε δε ότι ο δήμος Αθηναίων έχει αναλάβει όλα τα συνέδρια για τα city – breaks, ενώ προανήγγειλε παρεμφερής συνεργασία και με το δήμο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σχετική ερώτηση για το θέμα του CVB, και το πόσο επηρέασε στην αρνητική εξέλιξη με την υπόθεση του συνεδρίου κατέθεσαν προς την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κυρία Ροδούλα Ζήση και κ. Χρήστος Πρωτόπαπας. Ειδικότερα, ερωτάται η κυρία Πετραλιά τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση σχετικά με το θεσμό αυτό, ο οποίος αποτελεί βασικό όργανο για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι η μη λειτουργία του Athens CVB έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ματαίωση του συνεδρίου της ABTA.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024