Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑνακατατάξεις στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος

Ανακατατάξεις στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ο Αβραμόπουλος

Σε μια σειρά από ανακατατάξεις προσώπων και αρμοδιοτήτων στη διοίκηση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης προχώρησε ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα…

Σε μια σειρά από ανακατατάξεις προσώπων και αρμοδιοτήτων στη διοίκηση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης προχώρησε<...>ο αρμόδιος Υπουργός, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αβραμόπουλου “ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Φωτεινόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Ο κ. Χάρης Κοκκώσης αναλαμβάνει Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε θέματα σχεδιασμού, στρατηγικής και χωροθέτησης, αξιοποιώντας τη βαθιά του γνώση, την επιστημοσύνη και την εμπειρία του στα θέματα αυτά. Ο δε κ. Βασίλης Ριζάς μέχρι πρόσφατα Γραμματέας αρμόδιος στη διοίκηση, αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης”.

Ακόμα, ο κ. Αβραμόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κ. Λιάσκο, τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, αλλά και όλη την ομάδα που τους πλαισιώνει σε αυτή την σημαντική εθνική προσπάθεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024