Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑνέστης Αναστασιάδης: Τα λουτρά αποτελούν απόλαυση και για τους νέους

Ανέστης Αναστασιάδης: Τα λουτρά αποτελούν απόλαυση και για τους νέους

Εκστρατεία ενημέρωσης, προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ελληνικές λουτροπόλεις στα τουριστικά προγράμματα των δήμων και των νομαρχιών έχει ξεκινήσειο Πανελλήνιος Σύλλογος `Οι φίλοι των Ιαματικών πηγών και των λουτροπόλεων Ελλάδας`. Σχετικά […]

Εκστρατεία ενημέρωσης, προκειμένου να συμπεριληφθούν οι ελληνικές λουτροπόλεις στα τουριστικά προγράμματα των δήμων και των νομαρχιών έχει ξεκινήσει<…>ο Πανελλήνιος Σύλλογος `Οι φίλοι των Ιαματικών πηγών και των λουτροπόλεων Ελλάδας`.

Σχετικά ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ανέστης Αναστασιάδης, ανέφερε σε δηλώσεις του ότι “τα ιαματικά νερά της Ελλάδας και η ποσότητά τους είναι μοναδικά σε όλο τον κόσμο”, ενώ όπως επεσήμανε “σε αντίθεση με την αντίληψη που έχει καθιερωθεί, τα λουτρά αποτελούν απόλαυση και για τους νέους. “Ο `θεραπευτικός τουρισμός`” σημείωσε “μπορεί να αποτελέσει μια από τις κύριες επιλογές διακοπών και ευχάριστης διαμονής των Ελλήνων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024