Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήPress trip για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας-Ευεξίας στις ΗΠΑ
Προώθηση προορισμού

Press trip για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας-Ευεξίας στις ΗΠΑ

Σκοπός του ταξιδιού ήταν τόσο η παρουσίαση όσο και η περαιτέρω εξοικείωση με τις υποδομές του Δήμου που επισκέφθηκαν, αλλά και η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού υγείας και ευεξία στο αμερικανικό κοινό.

Η Ένωση Ιστορικών Ιαματικών Πόλεων της Ευρώπης, η European Historic Thermal Towns Association (EHTTA), μέλος της οποίας είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, σε συνεργασία με την European Travel Committee (ETC), διοργάνωσαν Press Trip για την προβολή των ιαματικών πηγών της Ελλάδος. Στο πρόγραμμά τους εντάχθηκε και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων, ο οποίος φιλοξένησε τον Ελληνοαμερικανό travel blogger Alex Kallimanis και τον γενικό γραμματέα Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας / μέλος Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων  του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Μάρκο Δανά. Τους φιλοξενούμενους συνάντησε και ξενάγησε ο δήμαρχος Λ-Π-ΑΓ.Θ κ. Γιώργος Γκιώνης.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν τόσο η παρουσίαση όσο και η περαιτέρω εξοικείωση με τις υποδομές του Δήμου που επισκέφθηκαν, αλλά και η ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής ως ελκυστικού και ασφαλούς προορισμού υγείας και ευεξία στο αμερικανικό κοινό.

Στα πλαίσια του εν λόγω ταξιδιού, ο Toυριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λ-Π-ΑΓ.Θ, δραστήριος και ανοιχτός σε κάθε δράση προβολής που προκύπτει, είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει ο προορισμός σε ειδικές μορφές τουρισμού, όπως θερμαλισμός, αρχαιολογικός και θρησκευτικός, με την επίσκεψη αντίστοιχα στο Loutraki Thermal Spa όπου είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν υδροθεραπεία στην υπερσύγχρονη πισίνα και χαλαρωτικό μασάζ αποκαλύπτοντας τα μυστικά που χαρίζουν υγεία, ευεξία, και χαλάρωση με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού νερού Λουτρακίου. στο. Επίσης, επισκέφθηκαν το Ποσιθεραπευτήριο, τη Διώρυγα του Ισθμού και τον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου στη Βουλιαγμένη.

Τη διοργάνωση του Press Trip στήριξαν χορηγικά οι επιχειρήσεις με παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και γαστρονομίας στους επισκέπτες και πιο συγκεκριμένα το Loutraki Thermal Spa, η Club Hotel Casino Loutraki, το εστιατόριο “Ypanema” και το Seaside Coffee Bar “Coralle”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024