Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΓια δεύτερη χρονιά το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival
Φεστιβάλ

Για δεύτερη χρονιά το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival

Το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival, ένα πρωτότυπο πολυθεματικό γαστρονομικό φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή το κοινό με τα προϊόντα της Κορινθιακής γης μέσω των επιχειρήσεων εστίασης, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου.

Το Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου στο Λουτράκι με στόχο του την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας του Λουτρακίου και της Κορινθίας καθώς και την προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Από 16 έως 18 Ιουνίου, περισσότερες από 40 επιχειρήσεις του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας όπως επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία συμπεριλαμβανομένων και των πεντάστερων της περιοχής, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, κορυφαίοι σεφ και ένα εξειδικευμένο δίκτυο τοπικών τουριστικών εμπειριών,   προσκαλούν του επισκέπτες να βιώσουν το  Taste of Loutraki.

Η γαστρονομία αποτελεί κεντρικό άξονα της τουριστικής εμπειρίας στον Δήμο Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θ και αυτό επισφραγίζεται και καταδεικνύεται με την υλοποίηση του εξειδικευμένου γαστρονομικού φεστιβάλ Taste of Loutraki- The Corinthian Food Festival, τη γιορτή της τοπικής γαστρονομίας, κουλτούρας και παράδοσης που αποδεικνύει ότι η ευρύτερη περιοχή του Δήμου είναι ανάμεσα στους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024