Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπολογισμός διαφημιστικών δράσεων για τη νομαρχία Ηρακλείου

Απολογισμός διαφημιστικών δράσεων για τη νομαρχία Ηρακλείου

Απολογισμός δράσεων της διαφημιστικής παρουσίας της νομαρχίας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε κατά την ημερίδα “Τουρισμός και εξαρτησιογόνες ουσίες”,που έγινε στο ξενοδοχείο “Europa Beach Hotel”, στην Ανάληψη Χερσονήσου Κρήτης. Από τον απολογισμό προκύπτει […]

Απολογισμός δράσεων της διαφημιστικής παρουσίας της νομαρχίας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε κατά την ημερίδα “Τουρισμός και εξαρτησιογόνες ουσίες”,<...>που έγινε στο ξενοδοχείο “Europa Beach Hotel”, στην Ανάληψη Χερσονήσου Κρήτης. Από τον απολογισμό προκύπτει η αναβαθμισμένη συμμετοχή της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στις εγχώριες και διεθνείς τουριστικές εκθέσεις κάτι που σε συνδυασμό με την καμπάνια του υπουργείου τουρισμού οδήγησε στα θετικά στοιχεία που εμφανίζει φέτος ο τουρισμός στην περιοχή.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ημερίδα αναπτύχθηκαν οι απειλές για τον τουρισμό της Κρήτης από τον αυξανόμενο ανταγωνισμό με τους εμπλεκόμενους φορείς να τονίζουν την ανάγκη ακόμη καλύτερων στρατηγικών και ενεργειών μάρκετινγκ, ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι θα πρέπει να εκτιμηθούν και όσα έχουν ήδη γίνει για την ενδυνάμωση της προσέλκυσης τουριστών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024