Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔιήμερη συνάντηση εργασίας για την τουριστική προβολή της Κρήτης και την κρητική διατροφή

Διήμερη συνάντηση εργασίας για την τουριστική προβολή της Κρήτης και την κρητική διατροφή

Διήμερη Συνάντηση Εργασίας των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων του τουρισμού της Κρήτης οργανώνει στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2003, η Περιφέρεια Κρήτης, με τη συνεργασία της Ελληνικής […]

Διήμερη Συνάντηση Εργασίας των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων του τουρισμού της Κρήτης οργανώνει στο ξενοδοχείο<...> Ατλαντίς, στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2003, η Περιφέρεια Κρήτης, με τη συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης.

Τα βασικά θέματα της συνάντησης είναι:

  • Παρουσίαση του Σχεδίου Μάρκετινγκ (Marketing Plan) για την προβολή της Κρήτης ως ενιαίου τουριστικού προορισμού και
  • Τουρισμός και Κρητική διατροφή, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα Πιστοποίησης της Κρητικής Κουζίνας (CONCRED).

Με στόχο την ενιαία προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης και την επέκταση της τουριστικής περιόδου, με συγκεκριμένες δράσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρεια Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος, ανέθεσε την εκπόνηση marketing plan σε γνωστή εταιρία μελετών, για το αποτέλεσμα της οποίας θα γίνει δημόσια παρουσίαση και συζήτηση στις 6:00 μ.μ. της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου 2003.

Για την εκπόνηση του σχεδίου μάρκετινγκ, συνεργάστηκαν οι διευθυντές όλων των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό και εκπρόσωποι του ιδιωτικού τουριστικού τομέα, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες καθώς και συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Κρήτης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024