Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔημιουργία πέντε τουριστικών χωριών σε έκταση της Κρήτης

Δημιουργία πέντε τουριστικών χωριών σε έκταση της Κρήτης

Τουριστική επένδυση, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, αποφάσισαν να υλοποιήσουν οι δήμοι Ιτάνου και Σητείας, προκειμένου να δημιουργηθούν σε μία έκταση 25.000 στρεμμάτων, πέντε τουριστικά χωριά, ικανά να προωθήσουν και να […]

Τουριστική επένδυση, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, αποφάσισαν να υλοποιήσουν οι δήμοι Ιτάνου και Σητείας, προκειμένου<...> να δημιουργηθούν σε μία έκταση 25.000 στρεμμάτων, πέντε τουριστικά χωριά, ικανά να προωθήσουν και να προβάλλουν τουριστικά την περιοχή.

Το έργο στις εγκαταστάσεις, του οποίου θα απασχοληθούν περισσότερα από 2.000 άτομα, όταν θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, προβλέπει την δημιουργία τριών γηπέδων γκολφ διεθνών προδιαγραφών, ένα συνεδριακό κέντρο, ένα υπαίθριο θέατρο και ένα περιβαλλοντικό και πολιτιστικό κέντρο, όπως και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα, το `Κάβο Σίδερο`, παρουσιάστηκε στους τοπικούς φορείς από τον πρόεδρο της εταιρίας Loyalward Ltd κ. Engleton, (η εταιρία επελέγη για την αξιοποίηση της περιουσίας της Ιεράς Μονής Τοπλού), ο οποίος υπογράμμισε ότι “βαδίζουμε σε συγκροτημένο σχεδιασμό για την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τοπλού, πατέρας Θεόφιλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του, τονίζοντας ότι “η επένδυση παίρνει το δρόμο για την αξιοποίηση της μοναστηριακής περιουσίας, που ανήκει στο Ίδρυμα `Παναγία Ακρωτηριανή`”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024