Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈμφαση στην προβολή της Αθήνας ως συνεδριακού προορισμού
Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

Έμφαση στην προβολή της Αθήνας ως συνεδριακού προορισμού

Έμφαση στην προβολή της Αθήνας και μέσω του διαδικτύου αναμένεται να δοθεί το προσεχές διάστημα από την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, με διαφήμιση, η οποία ενισχυμένη με το […]

Έμφαση στην προβολή της Αθήνας και μέσω του διαδικτύου αναμένεται να δοθεί το προσεχές διάστημα από την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, με διαφήμιση,<...> η οποία ενισχυμένη με το road show “World of Athens” και την παρουσία της Ε.Τ.Ο.Α.Α. στις διεθνείς εκθέσεις θα δώσουν νέα πνοή στον τουρισμό της Αθήνας.

Στις παραπάνω δηλώσεις προέβη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, μιλώντας στην εκπομπή “Business & Travel” του οικονομικού τηλεοπτικού καναλιού sbc, προσθέτοντας ότι ήδη οι δραστηριότητες της Ε.Τ.Ο.Α.Α. στο κομμάτι του Συνεδριακού Τουρισμού μέσω του Γραφείου Συνεδρίων έχουν αποδώσει, δεδομένου ότι η Αθήνα ανέβηκε από την 25 στην 15 θέση στους προορισμού διοργάνωσης συνεδρίων. Ο κ. Αρκουμανέας επισήμανε ότι αναμένει ανάκαμψη στα τέλη του έτους για τον τουρισμό της Αθήνας συμπληρώνοντας ότι στην προσπάθεια ανέλιξης του προορισμού σύμμαχοι είναι τόσο το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης όσο και ο κλάδος των ξενοδόχων.
Τέλος, υποστήριξε ότι το νέο Μουσείο της Ακρόπολης θα προσδώσει σημαντική ώθηση στον προορισμό

Ο εντεταλμένος σύμβουλος των Classical Hotels, κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής ανέφερε τα επεκτατικά σχέδια της εταιρείας στο χώρο τον Βαλκανίων, ενώ σημείωσε ότι το ξενοδοχείο της αλυσίδας στο Bodrum της Τουρκίας ανοίγει τις πύλες του φέτος, ενώ το 2010 θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Επίσης τόνισε ότι το Metropol στο Βελιγράδι θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2010.

Ο κ. Κουτσιβίτης εκτιμά ότι η πτώση της κίνησης στα ξενοδοχεία πόλεως του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη θα κινηθεί περίπου στο 10% για την τρέχουσα περίοδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024