Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈνωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής: Με αύξηση 5% θα κλείσει η φετινή χρονιά

Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής: Με αύξηση 5% θα κλείσει η φετινή χρονιά

Με αύξηση της τάξης του 5% αναμένεται να κλείσει η φετινή τουριστική χρονιά για το Νομό Χαλκιδικής, σύμφωνα με δηλώσεις του πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Μάκη Αθανασόπουλου. Ως και […]

Με αύξηση της τάξης του 5% αναμένεται να κλείσει η φετινή τουριστική χρονιά για το Νομό Χαλκιδικής, σύμφωνα με δηλώσεις<...> του πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Μάκη Αθανασόπουλου.

Ως και τις 15 Αυγούστου, η τουριστική κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αθανασόπουλο, οι βασικές αγορές της Χαλκιδικής, η Βρετανία και η Γερμανία, κατέγραψαν φέτος αύξηση.

Η προσέγγιση της ιταλικής αγοράς έχει ήδη ξεκινήσει. Σε λίγες μέρες πρόκειται να λειτουργήσει και ο νέος κόμβος στο Internet της Χαλκιδικής που αφορά στην Ιταλία και όπως τονίζει ο κ. Αθανασόποπουλος, "ελπίζουμε η εν λόγω προσπάθεια να έχει αποτέλεσμα, δεδομένου ότι η Θεσσαλονίκη συνδέεται αεροπορικά με την Ιταλία, δύο φορές της ημέρα". Δυναμικό άνοιγμα, πραγματοποιείται και στην Ελβετία αλλά και στην Ολλανδία.

Καταλήγοντας ο κ. Αθανασόπουλος, αναφέρει ότι η φετινή τουριστική κίνηση θα μπορούσε να μπορούσε να κινηθεί πιο ανοδικά, εάν δεν υπήρχαν τα προβλήματα του οδικού δικτύου και αν οι αυξήσεις στις τιμές των ναύλων στα Σπάτα, δεν ήταν τόσο αυξημένες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024