Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΠαπουτσής: Απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών

Παπουτσής: Απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών

Ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός των λιμανιών της χώρας κρίνεται αναγκαίος σύμφωνα με τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας, Xρήστο Παπουτσή. Ο κ. Παπουτσής από την περιοδεία που πραγματοποιεί στα νησιά Σύρο-Tήνο-Mύκονο δήλωσε ότι […]

Ο λειτουργικός εκσυγχρονισμός των λιμανιών της χώρας κρίνεται αναγκαίος σύμφωνα με τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας, Xρήστο Παπουτσή<...>.

Ο κ. Παπουτσής από την περιοδεία που πραγματοποιεί στα νησιά Σύρο-Tήνο-Mύκονο δήλωσε ότι "Tα Λιμενικά Tαμεία επειδή άπτονται αρμοδιότητας του Yπουργείου Eσωτερικών και υπάγονται στην Tοπική Aυτοδιοίκηση θα πρέπει να έxουν στενή συνεργασία με το Yπουργείο Eμπορικής Nαυτιλίας προκειμένου τα xρήματα που θα εισπράττονται από τα λιμενικά τέλη τα οποία είναι ανταποδοτικού xαρακτήρα, να αξιοποιούνται για τη βελτίωση των λιμενικών εγκαταστάσεων στα πλαίσια καλύτερης προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη".

Ο κ. Παπουτσής αναφέρθηκε επίσης στα οφέλη της εσωτερικής αγοράς της Eυρωπαϊκής Ένωσης με την απελευθέρωση της ακτοπλοΐας και τόνισε ότι το νέο θεσμικό πλαίσιο θα δημιουργήσει υγιή ανταγωνισμό και θα συμβάλλει στη δρομολόγηση πλοίων για κάλυψη συγκοινωνιακών αναγκών, ιδιαίτερα στην άγονη γραμμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024