Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈντονη πολιτική πίεση προς την κυβέρνηση για το θέμα της Ολυμπιακής φιλοξενίας

Έντονη πολιτική πίεση προς την κυβέρνηση για το θέμα της Ολυμπιακής φιλοξενίας

Σε συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των διπλωματούχων μηχανικών του ίδιου οργανισμού που είχε χθες η υπεύθυνη του Τομέα Ολυμπιακών Αγώνων της […]

Σε συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων υπαλλήλων του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και των διπλωματούχων μηχανικών του<...> ίδιου οργανισμού που είχε χθες η υπεύθυνη του Τομέα Ολυμπιακών Αγώνων της Νέας Δημοκρατίας Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, τόνισε ότι “η Νέα Δημοκρατία θεωρεί τη φιλοξενία έναν από τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων και πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ασκήσει έντονη πολιτική πίεση προς την κυβέρνηση για να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά με το θέμα της Ολυμπιακής φιλοξενίας”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της κ. Πετραλιά, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τόνισαν ότι υπάρχει κίνδυνος το σημαντικό όφελος από τη φιλοξενία των εκατοντάδων χιλιάδων ξένων επισκεπτών, που θα έρθουν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες, να μεταβληθεί σε σημαντικό πρόβλημα και να αποτελέσει αιτία διεθνούς δυσφήμισης της Ελλάδος.

Οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ υποστήριξαν ότι κύρια αιτία των προβλημάτων είναι η κυβερνητική αδιαφορία για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες (αστέρια) και για την πιστοποίηση και τον έλεγχο καταλληλότητας των ενοικιαζομένων κατοικιών για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024