Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Ανάμεσα στα θέματα προτεραιότητας και χρονικώς, αλλά και από άποψης σημασίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της

“Ανάμεσα στα θέματα προτεραιότητας και χρονικώς, αλλά και από άποψης σημασίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της

“Ανάμεσα στα θέματα προτεραιότητας και χρονικώς, αλλά και από άποψης σημασίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου της Κύπρου κ. Χριστοφόρου, “είναι το θέμα του τουρισμού, στο οποίο θα εγκύψουμε […]

“Ανάμεσα στα θέματα προτεραιότητας και χρονικώς, αλλά και από άποψης σημασίας”, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορίου της Κύπρου κ. Χριστοφόρου, “είναι το θέμα του τουρισμού, στο οποίο θα εγκύψουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καταθέτοντας και συγκεκριμένες προτάσεις για το τουριστικό μας προϊόν, ούτως ώστε, τουλάχιστον την επόμενη χρονιά, να μπορέσουμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Ήδη, προγραμματίσαμε συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), αλλά και με τον υπουργό Εμπορίου, για να μπορέσουμε πραγματικά όλοι, μέσα από πνεύμα συναίνεσης και ομοθυμίας, να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένα μέτρα στήριξης του τουριστικού προϊόντος. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι ο τουρισμός δεν προσφέρεται για οποιεσδήποτε μικροπολιτικές, μικροκομματικές, ή άλλου είδους αντιπαραθέσεις, αλλά είναι εθνική υπόθεση, διότι συνεισφέρει σημαντικά στην οικονομία και οποιεσδήποτε αναταραχές στον τομέα του τουρισμού επιφέρουν αλυσιδωτές επιπτώσεις σε όλη την οικονομία και σε όλη την κοινωνία”, πρόσθεσε ο κ. Χριστοφόρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024