Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕντός των ημερών η κυβερνητική εξαγγελία για τη δημιουργία νέου αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης

Εντός των ημερών η κυβερνητική εξαγγελία για τη δημιουργία νέου αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η απόφαση της Κυβέρνησης για δημιουργία ενός νέου, διεθνών προδιαγραφών, αεροδρομίουστο Καστέλι της Κρήτης, αφού όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Κρήτη TV`, […]

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει πραγματικότητα η απόφαση της Κυβέρνησης για δημιουργία ενός νέου, διεθνών προδιαγραφών, αεροδρομίου<...>στο Καστέλι της Κρήτης, αφού όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Κρήτη TV`, η στιγμή της κυβερνητικής εξαγγελίας του έργου πλησιάζει.

Ακόμα, η εφημερίδα υποστηρίζει πως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται στο Ηράκλειο, κατόπιν σχετικής εντολής του Πρωθυπουργού, κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, οι υπουργοί Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων, κ. Γιώργος Σουφλιάς, Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, και Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Οι τρεις υπουργοί, που θα συνοδεύονται από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας, παρουσία και των τοπικών Αρχών, θα ανακοινώσουν την απόφαση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να προχωρήσει η δημιουργία ενός μεγάλου και σύγχρονου πολιτικού αεροδρομίου στο Καστέλι Πεδιάδας.

Μάλιστα θα τονίσουν ότι το αεροδρόμιο αυτό θα έχει τέτοιες προδιαγραφές, ώστε θα μπορεί να καλύψει πλήρως τις αερομεταφορικές ανάγκες της Κρήτης και θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του τουρισμού. Επιπλέον, οι κ.κ. Σουφλιάς, Λιάπης και Κεφαλογιάννης θα κάνουν γνωστές συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον τρόπο κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου, καθώς και τις πηγές χρηματοδότησής του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024