Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπανέρχεται ο ΕΟΤ στη Ελβετική τουριστική έκθεση TTW του Montreux

Επανέρχεται ο ΕΟΤ στη Ελβετική τουριστική έκθεση TTW του Montreux

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο ΕΟΤ σύμφωνα με ανακοίνωσή του επανέρχεται στην έκθεση επαγγελματικού τουρισμού TTW που γίνεται στο Montreux της Ελβετίας, 23-25 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Montreux Centre […]

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο ΕΟΤ σύμφωνα με ανακοίνωσή του επανέρχεται στην έκθεση επαγγελματικού τουρισμού TTW<.> που γίνεται στο<...> Montreux της Ελβετίας, 23-25 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Montreux Centre de Congres et d'Expositions.

Η έκθεση αυτή διοργανώνεται εφέτος για 25η συνεχή χρονιά και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικού τουρισμού στην Ελβετία στην οποία παρίσταται όλος ο τουριστικός κόσμος της χώρας, αλλά και εκπρόσωποι από τις αγορές του εξωτερικού.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία επαφών και δημοσίων σχέσεων με T.O's, ξενοδόχους, και άλλους φορείς και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας προκειμένου να συζητηθούν πιθανές συνεργασίες και συμβόλαια για τις επόμενες τουριστικές περιόδους.

Η έκθεση αυτή το 2000 συγκέντρωσε 10.900 επισκέπτες και πάνω από 1.200 εκθέτες.

Ο ΕΟΤ αναγνωρίζοντας τη σημασία αυτής της έκθεσης αλλά κα τη σπουδαιότητα της Ελβετίας ως μια αγορά που δύναται να μας προμηθεύσει με ποιοτικό τουρισμό και που έχει δυνατότητες εξέλιξης, θα συμμετάσχει εφέτος με δικό του περίπτερο και τους εξής συνεκθέτες: Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής και Νομαρχία Χαλκιδικής
Ξενοδοχεία Capsis
Ξενοδοχεία Elounda Mare και Porto Elounda
Ξενοδοχεία Helios
Ολυμπιακή Αεροπορία, και
Ένα περίπτερο διεκδικούν η Aldemar, η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και τα Mitsis Group Hotels

Ο ΕΟΤ Ελβετίας λόγω της εφετινής σχετικά καλής τουριστικής κίνησης από την Ελβετία στην Ελλάδα, η οποία ήταν αυξημένη κατά 5-8%, προγραμματίζει για το 2002 μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκθέσεις, ενισχυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων με T.O's, ελπίζοντας σε μια πρωτότυπη διαφημιστική καμπάνια από την Κεντρική Υπηρεσία. Στόχος του είναι μέχρι το 2004, οι 500.000 Ελβετοί τουρίστες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024