Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕξετάζεται η μείωση του εισιτηρίου από και προς αεροδρόμιο

Εξετάζεται η μείωση του εισιτηρίου από και προς αεροδρόμιο

Μείωση της τιμής του εισιτηρίου του μετρό και του προαστιακού εξετάζει ο υπουργός μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης σύμφωνα με δηλώσεις τουκατά την τελετή εγκαινίων των νέων στάσεων του μετρό στους […]

Μείωση της τιμής του εισιτηρίου του μετρό και του προαστιακού εξετάζει ο υπουργός μεταφορών κ. Μιχάλης Λιάπης σύμφωνα με δηλώσεις του<...>κατά την τελετή εγκαινίων των νέων στάσεων του μετρό στους σταθμούς της Παιανίας, της Κάντζας και του Κορωπίου.

«Είναι ένα θέμα, το οποίο μού το έχουν υποβάλει όλοι οι τοπικοί παράγοντες, γιατί θεωρούν το εισιτήριο λίγο ακριβό» τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι το υπουργείο σκέφτεται να αναθεωρήσει προς τα κάτω την όλη πολιτική των κομίστρων, από τις αρχές του χρόνου, όταν ο προαστιακός θα έχει ολοκληρώσει τα έργα για να φθάσει στο Κιάτο.

Όσο αφορά στους τρεις νέους σταθμούς του μετρό ο κ Λιάπης, αφού χαρακτήρισε την περιοχή ως δυναμικά αναπτυσσόμενη, σημείωσε ότι οι εν λόγω σταθμοί θα εξυπηρετήσουν και τους ταξιδιώτες από το λιμάνι του Λαυρίου, καθώς, όπως είναι γνωστό, υπάρχει δρομολόγιο του ΚΤΕΛ που ενώνει το λιμάνι με τον Προαστιακό και τώρα θα το ενώνει και με το Μετρό.

Με τις στάσεις που θα κάνει το Μετρό στους συγκεκριμένους σταθμούς θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους των Μεσογείων, καθώς θα τους προσφέρει άλλη μια εναλλακτική λύση για τη μετακίνησή τους προς το κέντρο της Αθήνας, με ένα μέσο ασφαλές, γρήγορο και σύγχρονο. Εκτιμάται ότι, εκτός από τον Προαστιακό, χιλιάδες επιβάτες θα μετακινούνται καθημερινά και με το Μετρό από τους σταθμούς Παιανίας-Κάντζας και Κορωπίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024