Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓια υπονόμευση της Ολυμπιακής από την Κυβέρνηση έκανε λόγο ο Αλαβάνος

Για υπονόμευση της Ολυμπιακής από την Κυβέρνηση έκανε λόγο ο Αλαβάνος

Για υπονόμευση της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Κυβέρνηση και μάλιστα πριν από το καλοκαίρι, που κλείνονται όλα τα μεγάλα τουριστικά πακέτα, έκανε λόγο χτες, Δευτέρα, 10 Απριλίου 2006, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, κ. Αλέκος Αλαβάνος

Για υπονόμευση της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την Κυβέρνηση και μάλιστα πριν από το καλοκαίρι, που κλείνονται όλα τα μεγάλα τουριστικά πακέτα, έκανε λόγο<...>χτες, Δευτέρα, 10 Απριλίου 2006, ο πρόεδρος του Συνασπισμού, κ. Αλέκος Αλαβάνος, στα πλαίσια επίσκεψης του στους χώρους του Μηχανογραφικού Κέντρου και Διαγνωστικού Κέντρου της Ολυμπιακής, συνοδευόμενος από τον κ. Κώστα Ήσυχο, μέλος της ΚΠΕ του κόμματος και μέλος της ΟΣΠΑ.

Σε δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του, ο κ. Αλαβάνος ανέφερε τα εξής: “Ο ΣΥΝ είναι σήμερα μαζί με τους εργαζόμενους της Ολυμπιακής Αεροπορίας σε αυτό το κτίριο που κάποτε έσφυζε από ζωή και σήμερα ουσιαστικά είναι εγκαταλειμμένο. Θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να έχουν το αίσθημα ασφάλειας και να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στα νησιά τους και στις απομακρυσμένες περιοχές με τον εθνικό αερομεταφορέα”.

Τέλος, απηύθυνε έκκληση στην Κυβέρνηση “να σταματήσει τον επικίνδυνο κατήφορο. Να σταματήσει τις περιπέτειες με τα `Πάνθεον και τα `Ρομάντζο` και τα `Φαντάζιο`. Να αποδώσει το δημόσιο τα χρέη του στην Ολυμπιακή Αεροπορία και να διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης ώστε, όπως όλες σχεδόν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έτσι και η Ελλάδα να έχει το δικό της εθνικό αερομεταφορέα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024