Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓοργοί ρυθμοί ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων

Γοργοί ρυθμοί ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου συναντήθηκαν τα μέλη του Ελληνο-Κυπριακού τμήματος της Ε.Η.Μ.Α, Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, στο ξενοδοχείο ‘Μεγάλη Βρεταννία’ για την κοπή της πίτας της Ένωσης. Η Ένωση αριθμεί […]

Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου συναντήθηκαν τα μέλη του Ελληνο-Κυπριακού τμήματος της Ε.Η.Μ.Α, Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων<...>, στο ξενοδοχείο 'Μεγάλη Βρεταννία' για την κοπή της πίτας της Ένωσης.

Η Ένωση αριθμεί 20 μέλη στην Ελλάδα και 7 στην Κύπρο και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα γύρω από τις εργασίες της Ένωσης και κυρίως το Διεθνές Συνέδριο το οποίο θα διοργανωθεί στην Πράγα από τις 15-18 Φεβρουαρίου 2001.

Η ΕΗΜΑ είναι Ευρωπαϊκός Σύλλογος που ιδρύθηκε το 1974 στην Ρώμη ως μη κερδοσκοπική ένωση. Τα μέλη της είναι όλα Διευθυντές Ξενοδοχείων που διευθύνουν πρώτης κατηγορίας και υπερπολυτελείας διεθνούς φήμης ξενοδοχεία και τα ενδιαφέροντας τους είναι να εξασφαλίσουν την ηθική δομή του επαγγέλματος τους. Τα μέλη του είναι δεσμευμένα να καλλιεργούν συντροφικότητα και εκτίμηση μεταξύ τους καθώς και την βελτίωση των γνώσεων τους και του προσωπικού τους ούτως ώστε να διατηρήσουν σε υψηλά επίπεδα ή να βελτιώσουν το επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρουν στους φιλοξενούμενους τους.

Η ΕΗΜΑ έχει πάνω από 400 μέλη από 25 χώρες της Ευρώπης. Αυτό αντιπροσωπεύει 90.000 δωμάτια, 70.000 υπαλλήλους και ένα ετήσιο τζίρο σχεδόν 6 δισ. δολάρια. Για να γίνει κάποιος μέλος της ΕΗΜΑ πρέπει να έχει 10 χρόνια πείρα στην ξενοδοχία από τα οποία τα τρία ως γενικός διευθυντής σε ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας ή υπερπολυτελείας διεθνούς φήμης. Κάθε υποψήφιος πρέπει να προταθεί από δύο ενεργά μέλη και κατόπιν να εγκριθεί από τον αντιπρόσωπο της Ένωσης της χώρας του.

Ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο είναι ο κ. Κωνσταντίνος Βοντζίδης, διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου 'Μεγάλη Βρετανία'. Άλλες ευρωπαϊκές χώρες που αντιπροσωπεύονται είναι η Γερμανία, η Ιταλία, η Δανία, η Ισλανδία, η Γαλλία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία, η Φιλανδία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Ρωσία, η Εσθονία, η Μάλτα, το Μονακό, η Πορτογαλία, η Ελβετία, και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες της ΕΗΜΑ είναι και το βραβείο για τον Ευρωπαϊκό Διευθυντή Ξενοδοχείου του Έτους το οποίο οργανώνεται και απονέμεται από την Ένωση. Ένα άλλο βραβείο είναι το Nadio Benedetti το οποίο απονέμεται σε ένα απόφοιτο ξενοδοχειακής σχολής και περιλαμβάνει τρεις εβδομάδες εργασία σε ξενοδοχείο της επιλογής του, όπου και γίνεται η σκιά του γενικού διευθυντή.

Στη φωτογραφία διακρίνονται μέλη του Ελληνο-Κυπριακού τμήματος της ΕΗΜΑ, κατά την διάρκεια του δείπνου και της κοπής της πίτας που έλαβε μέρος στην αίθουσα Georgian του ξενοδοχείου '΄Μεγάλη Βρετάνια'.

Από αριστερά προς τα δεξιά καθιστοί διακρίνονται ο κ. Χ. Λεωνίδης, από το ξενοδοχείο Kinetta Beach στην Κινέττα, ο κ. Α. Μιντιλογλίτης, από το ξενοδοχείο Candia Maris στην Κρήτη, ο κ. Παπάζογλου από το Grecotel Rodos Imperial στην Ρόδο, η κ. Χ. Τετράδη από το Zante Park στην Ζάκυνθο, και ο κ. Κ. Βοντζίδης από την Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα.

Από αριστερά προς τα δεξιά όρθιοι διακρίνονται ο κ. Ν. Κριτζαλάκης και ο κ. Ι. Κατσικογιάννης από το Grecotel El Greco στην Κρήτη, ο κ. Α. Σωτηρίου από το Macedonia Palace στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Καλοκερινός από το Lindos Mare στην Ρόδο, ο κ. R. Jensch από το Ledra Marriott στην Αθήνα, ο κ. Γ. Κανόνης από το Metropolitan στην Αθήνα, ο κ. Γ. Φίλλης από το St. George Lycabettus Αθήνα, ο κ. Α. Παπαδημητρίου από το Royal Olympic στην Αθήνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024