Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίHATTA: Οι κρατήσεις έχουν παγώσει
Έκκληση HATTA προς πολιτεία και κόμματα

HATTA: Οι κρατήσεις έχουν παγώσει

Άδεια αεροδόμια και λιμάνια κινδυνεύουμε να δούμε φέτος από το "χάος" που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ για την Ελλάδα και ο HATTA ζητάει απεγνωσμένα τη στήριξη των διεθνών αγορών του τουρισμού για να σωθεί ο ελληνικός τουρισμός που καταρρέει μέρα με την μέρα από το πάγωμα των κρατήσεων!

Έκκληση προς πολιτεία και κόμματα απευθύνει ο Σύνδεσμος των Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων της Ελλάδας (HATTA) για στήριξη του ελληνικού τουρισμού. “Οι κρατήσεις έχουν παγώσει” αναφέρει χαρακτηριστικά και η Ελλάδα πρέπει να διαβεβαιώσει την κοινή γνώμη ότι η χώρα είναι ασφαλής για τουρισμό και οι διεθνείς αγορές, του τουρισμού αυτή τη φορά, πρέπει να αντιδράσουν και να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του HATTA αναφέρει τα παρακάτω:

“Η παρατεταμένη πολιτική αστάθεια και η προκήρυξη νέων εκλογών, μόνο καλό δεν κάνουν στον τουρισμό της χώρας.
 
Ο ήδη πληγωμένος τουρισμός της Ελλάδας συνεχίζει να πλήττεται με συνέπεια τη δημιουργία σοβαρών προβλημάτων για τις επιχειρήσεις, για τους εργαζόμενους αλλά και την εθνική μας οικονομία.

Τα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναμεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, ειδήσεις από την Ελλάδα και μιλούν για «χάος».

Οι κρατήσεις έχουν παγώσει.
 
Ο ΗΑΤΤΑ απευθύνει έκκληση στην ελληνική πολιτεία και τα κόμματα της Βουλής να επικοινωνήσουν με όλες τους τις δυνάμεις διεθνώς, ότι η χώρα μας και οι πολίτες ασκούν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα και να διαβεβαιώσουν τη διεθνή κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα έχει απόλυτη ηρεμία, ασφάλεια και ανοιχτή αγκαλιά για να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει τους φίλους τουρίστες απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.

Καλεί επίσης, όλους τους φορείς του Τουρισμού, να απευθύνουν κοινό μήνυμα στις διεθνείς τουριστικές αγορές καλώντας τους να αποδείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξη στη χώρα μας.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024