Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Germanwings βελτιώνει τη σύνδεσή της με την Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο

Η Germanwings βελτιώνει τη σύνδεσή της με την Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο

Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings, σε συνεργασία με την Kosova Airlines, προσφέρει πτήσεις προς την Πρίστινα από Κολονία/Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο – Schoenefeld, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Αμβούργο.

Η Germanwings συνεχίζει να βελτιώνει τη σύνδεσή της με την Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο: Από τις 30 Ιουνίου 2012, η μεγαλύτερη πόλη του Κοσσυφοπεδίου, με σχεδόν 200.000 κατοίκους, θα προσεγγίζεται και από το γαλλο-ελβετικό αεροδρόμιο της Βασιλείας-Mulhouse.

Στο τρέχον θερινό πρόγραμμα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, σε συνεργασία με την Kosova Airlines, προσφέρει πτήσεις προς την Πρίστινα από Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο – Schoenefeld, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ και Αμβούργο. Πλέον, με το αεροδρόμιο Βασιλείας-Mulhouse, ολοκληρώνεται η προσβασιμότητα για τους επιβάτες και από τη νοτιοδυτική Γερμανία, τη βόρεια Ελβετία και τα γαλλικά σύνορα. Οι νέες πτήσεις θα προσφέρονται για κράτηση σε χαμηλές τιμές μέσω του site της εταιρείας.

Η Germanwings πετά από Βασιλεία-Mulhouse προς Πρίστινα κάθε Σάββατο. Η αναχώρηση είναι στις 18:15 (τοπική ώρα) και, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Airbus της Germanwings προσεγγίζει το Κοσσυφοπέδιο στις 20.25 (τοπική ώρα).

Στην αντίθετη κατεύθυνση, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία θα αναχωρεί νωρίτερα, στις 15.30 και θα φτάνει στη Βασιλεία -Mulhouse στις 17.35. Αιτία: Το δρομολόγιο εκτελείται με αεροσκάφος που έχει την έδρα του στην Κολονία/Βόννη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024