Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Atlantica επεκτείνεται σε Ρόδο, Κρήτη και Αίγυπτο
Το 2010 θα ξεκινήσει το 5* Atlantica Sensatori Resort στη Ρόδο

Η Atlantica επεκτείνεται σε Ρόδο, Κρήτη και Αίγυπτο

Η κυπριακή εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts επεκτείνεται περισσότερο στην Ρόδο με το νεόκτιστο 5* Atlantica Aegean Park. Τρία ακόμη ξενοδοχεία από νέο προορισμό Σιάρμ Ελ Σεΐχ, Αιγύπτου προστίθενται στο […]

Η κυπριακή εταιρεία Atlantica Hotels & Resorts επεκτείνεται περισσότερο στην Ρόδο με το νεόκτιστο 5* Atlantica Aegean Park. Τρία ακόμη ξενοδοχεία από<...> νέο προορισμό Σιάρμ Ελ Σεΐχ, Αιγύπτου προστίθενται στο δυναμικό της, το 5* Coral Sea Imperial Resort, το 4* Coral Sea Resort και το 5* Coral Sea Holiday Village. Επίσης η Atlantica συνεχίζει να επεκτείνεται στα Χανιά της Κρήτης με τέσσερα ξενοδοχεία: το 4* Atlantica Caldera Bay, το 4* Atlantica Caldera Beach, το 4* Atlantica Caldera Village και το 4* Atlantica Caldera Creta Paradise.

Το 1980, το πρώτο Atlantica Hotel ανοίγει με 25 διαμερίσματα στην Λεμεσό, Κύπρου. Με τα χρόνια η Atlantica Hotel επεκτείνεται σε 276 δωμάτια. Το 1991 ένα ακόμα συγκρότημα Royal Court ανοίγει στην Λεμεσό, Κύπρου. Πέντε χρόνια αργότερα το 4* Atlantica Bay ανοίγει στην Λεμεσό και το όνομα Atlantica κατοχυρώνεται ως εταιρεία ξενοδοχείων. Το 2000 η Atlantica Hotel Apartments Ltd αλλάζει όνομα σε Atlantica Leisure Group Ltd, και γίνεται η εταιρεία επικεφαλής όλου του ομίλου. Την επόμενη χρονιά το Atlantica Princess, 4* ξενοδοχείο στη Ρόδο αγοράζεται και ανακαινίζεται από την αρχή. Ακόμη, μια συνεργασία μεταξύ τις Atlantica Leisure Group και TUI AG (Preussage) Group δημιουργείται, με σκοπό τη συνεργασία των ξενοδοχείων και της διοίκησης. Το 2002 δύο νέα Atlantica ξενοδοχεία γέννιουνται: το πλήρως ανακαινισμένο Atlantica Golden Beach, 4* στην Πάφο, Κύπρου και το νεόκτιστο 5* Atlantica Imperial Resort στα Κολύμπια, Ρόδου. Το 2003 τo νεόκτιστο Atlantica Club Aegean Blue 5* ανοίγει τις πόρτες του στα Κολύμπια τις Ρόδου. To Royal Court ανακαινίζεται πλήρως το 2005 και μετονομάζεται σε Atlantica Gardens. Το 2006 η Atlantica ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Atlantica Club SunGarden Beach, ενός πλήρως ανακαινισμένου 4* ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, Κύπρου και τον επόμενο χρόνο το Atlantica Hotel ανακαινίζεται, αναβαθμίζεται σε 4* και μετονομάζεται σε Atlantica Oasis. Η Atlantica συνεχίζει να μεγαλώνει με τρία νέα ξενοδοχεία στο δυναμικό τις, το Atlantica Sancta Napa 3* στην Αγία Νάπα, Κύπρου, το Atlantica Aeneas Resort 5* στην Αγία Νάπα, Κύπρου και το Atlantica Miramare Beach 4* στην Λεμεσό, Κύπρου.

Την περυσινή χρονιά τρία ακόμη νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα προστίθενται στο δυναμικό της Atlantica. Το πρώτο TUI Sensatori Resort, to 5* Atlantica Sensatori Resort στην Κρήτη, ενώ στα Καρδάμενα της Κω το 5* Atlantica Porto Βello Royal και το 4* Atlantica Club Porto Bello Beach.

Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας, το 2010 ένα ακόμη νέο 5* ξενοδοχείο θα προστεθεί στο δυναμικό της Atlantica, το Atlantica Sensatori Resort στη Ρόδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024