Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Χρ. Τετράδη πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά
Eκλογές Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, Ζακύνθου

Η Χρ. Τετράδη πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2009, έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, στο ξενοδοχείο Zante Park, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Υπήρχε συντριπτικό ποσοστό συμμετοχής,

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2009, έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, στο<...> ξενοδοχείο Zante Park, για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Εκπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Υπήρχε συντριπτικό ποσοστό συμμετοχής, αφού ψήφισαν 140 μέλη. Βρέθηκαν συνολικά 140 ψηφοδέλτια, δηλαδή όσοι και οι ψηφίσαντες, εκ των οποίων 137 έγκυρα, 3 άκυρα και 0 λευκά, με τα εξής αποτελέσματα κατά σειρά ψήφων:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Τετράδη Χριστίνα 125
Τσουρουνάκης Γεώργιος 95
Μαρκουτσάς Κωνσταντίνος 76
Θεοδωράκης Νικόλαος 75
Κωστής Βασίλειος 52
Κακολύρης Διονύσιος 51
Βυθούλκας Κων/νος 51
Ματαράγκας Νικόλαος 50
Μάργαρη Γεωργία 49
Λασκαρίδης Γεώργιος 32
Συνετός Κωνσταντίνος 28
Μπουλακάκης Νικηφόρος14

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
Ξένος Ιωάννης 93
Παλαιοθόδωρος Γεώργιος 78
Μποτώνης Αναστάσιος 76

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων:
Τετράδη Χριστίνα 115
Τσουρουνάκης Βασίλειος 90
Θεοδωράκης Νικόλαος 70
Ματαράγκας Νικόλαος 53
Λασκαρίδης Γεώργιος 41

Στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος Τετράδη Χριστίνα
Αντιπρόεδρος Τσουρουνάκης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας Ματαράγκας Νικόλαος
Έφορος Βυθούλκας Κων/νος
Ταμίας Θεοδωράκης Νικόλαος
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Κωστής Βασίλειος
Αναπλ. Ταμίας Μάργαρη Γεωργία
Αναπλ. Έφορος Μαρκουτσάς Κωνσταντίνος
Εκπρόσωπος Λαγανά κ.ά. Κακολύρης Διονύσιος
Εκπρόσωπος Καλαμακίου Συνετός Κωνσταντίνος
Αναπλ. Εκπρόσωπος Λαγανά κ.ά. Μπουλακάκης Νικηφόρος
Μέλος Λασκαρίδης Γεώργιος

Το νέο Δ.Σ. στην πρώτη του συνάντηση, επισήμανε ότι το 2009 ήταν μια δύσκολη τουριστική χρονιά και οι μέχρι στιγμής προβλέψεις για το 2010 είναι δυσοίωνες. “Ο τουρισμός ήταν και παραμένει ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης του τόπου μας και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Το τουριστικό μας προϊόν βασίζεται στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού μας και του Δήμου και απαιτείται συνεχής και συντονισμένη προσπάθεια από όλους μας για να συνεχίσει ο Τουρισμός να συμβάλλει καθοριστικά στην ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου”, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων.

Με αυτά τα δεδομένα λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

  • Η λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάθε ένα από τα ξενοδοχεία – μέλη και η κωδικοποίησή τους, ώστε να υπάρξει άμεση και εμπεριστατωμένη ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής και να ζητηθούν συγκεκριμένες απαντήσεις, ως προς τις περαιτέρω σχετικές ενέργειες.
  • Τα μέλη του Δ.Σ. πρόκειται να κάνουν επαφές στο επόμενο διάστημα με την νέα ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, με τις Αρχές του τόπου, με άλλους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους τουριστικούς φορείς καθώς και με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Ξενοδόχων.
  • Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά, ευχαριστεί όλα τα μέλη για την αθρόα και ενεργή συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες γιατί με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στο να είναι δυνατή και δυναμική η παρουσία και η φωνή μας, στη διαμόρφωση και στην εξέλιξη του τουριστικού γίγνεσθαι του Δήμου μας και το νησιού μας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024