Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Ελλάδα στην έκθεση της Σαγκάης

Η Ελλάδα στην έκθεση της Σαγκάης

Προβάλλοντας δυναμικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, τις έξι Ολυμπιακές πόλεις, την Πολιτιστική Ολυμπιάδα και τον τουρισμό γενικότερα, συμμετείχε ο ΕΟΤ στην τουριστική έκθεση World Travel Fair της Σαγκάης…

Προβάλλοντας δυναμικά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, τις έξι Ολυμπιακές πόλεις, την<...> Πολιτιστική Ολυμπιάδα και τον τουρισμό γενικότερα, συμμετείχε ο ΕΟΤ στην τουριστική έκθεση World Travel Fair της Σαγκάης, 19-22/2/2004, στη Κίνα μαζί με έντεκα Ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Το περίπτερο της Ελλάδας, συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ της Κίνας & των ταξιδιωτικών πρακτορείων, ενώ παράλληλα ο ΕΟΤ διένειμε για πρώτη φορά, στην Σαγκάη, το γενικό πληροφοριακό φυλλάδιο της Ελλάδας στην Κινέζικη γλώσσα & προέβη στην προβολή της ταινίας της Ελλάδας, στην Κινέζικη, επίσης, γλώσσα.

Την World Travel Fair & το περίπτερο της Ελλάδας, επισκέφθηκε & ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα, κ. Χαράλαμπος Ροκανάς, ο οποίος είχε, επίσης, την ευκαιρία επαφών με όλους τους Ελληνικούς ταξιδιωτικούς επιχειρηματικούς ομίλους, συνεκθέτες του ΕΟΤ & τους Κινέζους αντιπροσώπους τους.

Τέλος, την πρώτη ημέρα της έκθεσης, η οποία ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στην επαγγελματική ταξιδιωτική αγορά της Κίνας, ο ΕΟΤ πραγματοποίησε δύο λαχειοφόρες κληρώσεις, με έπαθλα στους τυχερούς επισκέπτες του Ελληνικού τουριστικού περιπτέρου, το βιβλίο του ΕΟΤ, στην Κινέζικη γλώσσα & το ημερολόγιο 2004, καθώς & διάφορα δώρα των Ολυμπιακών αγώνων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024