Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Η Ελλάδα στο Επίκεντρο” σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό “VARIETY”

“Η Ελλάδα στο Επίκεντρο” σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό “VARIETY”

Ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Variety, το οποίο εκδίδεται στο Χόλυγουντ και ειδικεύεται σε κινηματογραφικά θέματα, δημοσίευσε άρθρο με αφορμή την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Λος Aντζελες…

Ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Variety, το οποίο εκδίδεται στο Χόλυγουντ και ειδικεύεται σε κινηματογραφικά θέματα<...>, δημοσίευσε άρθρο με αφορμή την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στο Λος Aντζελες, όπου είχε επαφές με κινηματογραφικούς παραγωγούς, με στόχο την προσέλκυσή τους, ώστε να γυριστούν μεγάλες ταινίες στην Ελλάδα.

Το άρθρο υπογράφει η κεντρική αρθρογράφος του περιοδικού Bashiram Muttalib, και έχει τίτλο “Η Ελλάδα στο Επίκεντρο”.

Το δημοσίευμα επικεντρώνεται στο μήνυμα του κ. Αβραμόπουλου προς τους ανθρώπους του αμερικανικού κινηματογράφου, ότι “η Ελλάδα ανανεώνει τις σχέσεις της με τον κόσμο της παραγωγής ταινιών”.

Ο Έλληνας Υπουργός, τονίζεται στο δημοσίευμα, δήλωσε ότι επιζητεί να αναβιώσει το ένδοξο κινηματογραφικό παρελθόν της χώρας μας, στην οποία γυρίστηκαν σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές, μέσω των οποίων προβλήθηκε και διαφημίστηκε. Παράλληλα, συνεχίζει το άρθρο, έδωσε έμφαση στην ελκυστικότητα της Ελλάδος για την παραγωγή μεγάλων ταινιών καλώντας τους παραγωγούς να “Κινηματογραφήσουν το Μύθο τους στην Ελλάδα”.

Για το σκοπό αυτό, τονίζει η αρθρογράφος, η Ελλάδα θα προχωρήσει στην ίδρυση επιτροπής Κινηματογράφου, καθώς και ενός γραφείου στο Λος Aντζελες, με στόχο τη διευκόλυνση των κινηματογραφικών παραγωγών. Υπογραμμίζεται επίσης, ότι, εκτός των άλλων, υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία τεσσάρων νέων κινηματογραφικών στούντιο και ότι υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τα γυρίσματα μεγάλων ταινιών.

Τέλος το άρθρο κλείνει με τα λόγια του κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος δήλωσε : “Ο ρόλος του κινηματογραφιστή είναι να γυρίζει ταινίες και ο δικός μας ρόλος είναι να τον βοηθήσουμε. Για το σκοπό αυτό θα προσαρμόσουμε τη νομοθεσία μας, που αφορά στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ρύθμιση, προσαρμογή και εκσυγχρονισμός. Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε την Ελλάδα στον κόσμο του Κινηματογράφου, όπως ήταν πριν 30 χρόνια”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024