Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Ν.Δ. θα αναστρέψει την πτωτική τάση του τουρισμού

Η Ν.Δ. θα αναστρέψει την πτωτική τάση του τουρισμού

“Από φέτος θα αρχίσει η ανάκαμψη του τουρισμού για την Ελλάδα” ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα, που θέλησε να περάσει ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος στους παρευρισκόμενους εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, το Σάββατο για τον εορτασμό της Τοπική Οργάνωσης Ν.Δ. του ενός χρόνου διακυβέρνησης του Καραμανλή…

“Από φέτος θα αρχίσει η ανάκαμψη του τουρισμού για την Ελλάδα” ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα, που<...> θέλησε να περάσει ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος στους παρευρισκόμενους εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης, το Σάββατο για τον εορτασμό της Τοπική Οργάνωσης Ν.Δ. του ενός χρόνου διακυβέρνησης του Καραμανλή.

Ειδικότερα, ο κ. Λιάσκος, στα πλαίσια της εκδήλωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Κρήτη TV`, τόνισε ότι “για την ανάκαμψη του ελληνικού τουρισμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο η νομοθετική διάταξη, που ρυθμίζει το θέμα της διπλής ασφάλισης των ιδιοκτητών μικρών καταλυμάτων, που τους απαλλάσσει από το βάρος διπλοαπόδοσης εισφορών στους ασφαλιστικούς φορείς, ενώ παράλληλα κάποιες τουριστικές περιοχές αποχαρακτηρίζονται από `κορεσμένες`, ώστε να πάψουν να είναι στάσιμες τουριστικά”.

Τέλος, ο κ. Λιάσκος δεν παρέλειψε να επαναλάβει για ακόμη μια φορά ότι “για την πτωτική τροχιά του τουρισμού ευθύνεται η προηγούμενη Κυβέρνηση”, ενώ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Ν.Δ., με τη καμπάνια, που ήδη έχει ξεκινήσει, σε συνδυασμό με την προβολή της χώρας μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων, θα αναστρέψει την πτωτική τάση και ο τουρισμός θα αρχίσει να επιστρέφει στην Ελλάδα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024